.
Κατηγορία Husqvarna
Πέμπτη, 15 Σεπτεμβρίου 2022 13:13

Husqvarna EE 3 και EE 5 2023 – Νέα προσθήκη στη γκάμα των ηλεκτρικών mini bikes

Δίπλα στο ΕΕ 5 η Husqvarna προσθέτει για το 2023 το νέο EE 3, ως ένα πρώτο σκαλί εισόδου στον κόσμο της για μικρούς αναβάτες.

Το ΕΕ 5 ήρθε στη γκάμα της Husqvarna για να αποτελέσει την είσοδο στις χωματερές της μοτοσυκλέτες για τις πολύ μικρές ηλικίες, πριν περάσουν στο δίχρονο TC50.

Τώρα η έλευση του EE 3 έρχεται να δημιουργήσει ένα ακόμη σκαλί που τοποθετείται πριν τον ΕΕ 5. Στην ουσία πρόκειται για παρόμοια βάση με το ΕΕ 5, δηλαδή το πλαίσιο από χρωμιομολυβδαινιούχο ατσάλι και τις αναρτήσεις της WP (ρυθμιζόμενες στο ΕΕ 5), ρυθμιζόμενο ύψος σέλας και χειρισμό των φρένων αποκλειστικά από μανέτες στο τιμόνι.

EE 3 2023 2

Η βασική διαφορά του ΕΕ 3 είναι πως αποδίδει λιγότερη δύναμη από το ΕΕ 5, καθώς η μέγιστη ισχύς από τον ηλεκτροκινητήρα του φτάνει στους 5 hp (3.8 kW), αντί των 6.7 hp (5 kW) του αδελφού μοντέλου.

Το ΕΕ 3 φορά τροχούς 10 ιντσών, δηλαδή μια διάσταση κάτω από τους 12-ιντσους του ΕΕ 5 και επιπλέον χαρακτηρίζεται και από λίγο μικρότερο βάρος, καθώς φορά μικρότερη μπαταρία.

EE 5 2023 2

Η μπαταρία ιόντων λιθίου του ΕΕ 3 έχει χωρητικότητα 648 Wh, ενώ αυτή του ΕΕ 5 μετρά 907 Wh, προσφέροντας αυτονομία που φτάνει ως τις δύο ώρες φυσιολογικής οδήγησης ή έως 25 λεπτά σε ρυθμό αγώνα, ενώ θέλουν κατά το μέγιστο 70 λεπτά για να φορτιστούν πλήρως.

Παράλληλα διατίθεται μια σειρά από τεχνικά αξεσουάρ (Technical Accessories) ειδικά εξελιγμένη για τα EE 3 και EE 5, καθώς και σειρά εξοπλισμού αναβάτη (Functional Offroad Apparel Collection) για τους μικρούς επίδοξους πρωταθλητές του αύριο.

Τα δύο ηλεκτρικά μοτοσυκλετάκια του 2023 είναι διαθέσιμα στο δίκτυο συνεργατών Husqvarna. Για τιμές και διαθεσιμότητα επικοινωνήστε με τον συνεργάτη που σας εξυπηρετεί.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Σπύρος Τσαντήλας

Λίγο μετά το τέλος των σπουδών του στο Τμήμα Φυσικής του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και τους απαραίτητους 18 μήνες στρατιωτικής θητείας, πρωτομπήκε στον χώρο από το περιοδικό ΜΟΤΟ στις αρχές του 2000.

Συνέχισε περνώντας από σχεδόν όλα τα περιοδικά του χώρου, 2Τροχοί, 0300, Moto Τρίτη – ξέφυγε το Powerbikes που δεν το πρόλαβε πριν κλείσει. Από το 2008 άφησε πίσω το χαρτί για την αμιγώς διαδικτυακή απόπειρα του πρωτοποριακού eBike και έκτοτε συνεχίζει να συνεργάζεται με ηλεκτρονικά μέσα τόσο εσωτερικού όσο και εξωτερικού.

Σπύρος Τσαντήλας Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 15 Σεπτεμβρίου 2022 13:17

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon