.
Κατηγορία Husqvarna
Παρασκευή, 22 Ιουλίου 2022 11:46

Husqvarna Norden 901 Expedition – Ψηλότερο και εξοπλισμένο

Σε συνέδριο συνεργατών της η Husqvarna έδειξε μια νέα έκδοση του Norden με τον χαρακτηριστικό τίτλο Expedition.

Το 2023 η Husqvarna σχεδιάζει μια νέα έκδοση του Norden 901, δηλαδή του πρώτου της – και μοναδικού ως τώρα – adventure μοντέλου της, την Expedition.

Πληροφορίες επισήμως δεν έχουμε, αν και αναφορές από παρευρισκόμενους στην εκδήλωση πως η βασική του διαφορά έγκειται στις αναρτήσεις, οι οποίες εδώ είναι ψηλότερες από αυτές του βασικού μοντέλου.

Αυτό πιθανότατα μεταφράζεται στη χρήση των αναρτήσεων του KTM 890 Adventure R, δηλαδή την αλλαγή των WP Apex του στάνταρ Norden 901 με τις WP Xplor, που στην εφαρμογή της ΚΤΜ προσφέρουν διαδρομές 240 mm μπρος-πίσω.

Το πακέτο ηλεκτρονικών αναρτήσεων του μεγάλου 1290 Adventure S μάλλον αποκλείεται, καθώς εκεί οι διαδρομές είναι στα 200 mm, μικρότερες από τα 220 του Norden 901.

Επιπλέον, με το μάτι είναι προφανείς μερικές επιπλέον πινελιές, όπως ο μεγάλος ανεμοθώρακας, η ενισχυμένη (και διάτρητη αλουμινένια ποδιά), το διπλό σταντ και φυσικά τα νέα γραφικά και χρώματα που διαφοροποιούν την έκδοση Expedition.

Ελλείψει άλλων πληροφοριών, είμαστε σε αναμονή για την επίσημη παρουσίαση της μοτοσυκλέτας στους ερχόμενους μήνες.

Πηγή φωτογραφιών: Chudds Powersportsκαι Todd J. Smith

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Σπύρος Τσαντήλας

Λίγο μετά το τέλος των σπουδών του στο Τμήμα Φυσικής του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και τους απαραίτητους 18 μήνες στρατιωτικής θητείας, πρωτομπήκε στον χώρο από το περιοδικό ΜΟΤΟ στις αρχές του 2000.

Συνέχισε περνώντας από σχεδόν όλα τα περιοδικά του χώρου, 2Τροχοί, 0300, Moto Τρίτη – ξέφυγε το Powerbikes που δεν το πρόλαβε πριν κλείσει. Από το 2008 άφησε πίσω το χαρτί για την αμιγώς διαδικτυακή απόπειρα του πρωτοποριακού eBike και έκτοτε συνεχίζει να συνεργάζεται με ηλεκτρονικά μέσα τόσο εσωτερικού όσο και εξωτερικού.

Σπύρος Τσαντήλας Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 22 Ιουλίου 2022 13:07

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon