.
Κατηγορία Husqvarna
Τρίτη, 14 Δεκεμβρίου 2021 11:40

Husqvarna FC 450 και FC 250 Rockstar Edition 2022

Το ολοκαίνουργιο FC 250 Rockstar Edition και το ανάλογο FC 450 φέρνουν τεχνολογικές καινοτομίες για αναβάτες που θέλουν να πρωταγωνιστούν στους αγώνες motocross.

Οι νέες Rockstar Editions ξεχωρίζουν από τους νέους κινητήρες και πλαίσια, σχεδιασμένα ειδικά για αγωνιστική ΜΧ χρήση. Το FC 250 Rockstar Edition διαθέτει έναν νέο κινητήρα με δύο εκκεντροφόρους στην κεφαλή, ενώ το κορυφαίο FC 450 Rockstar Edition φορά κινητήρα με έναν εκκεντροφόρο.

Και στις δύο μοτοσυκλέτες, ένας νέος διακόπτης επιτρέπει αλλαγή μεταξύ διαφορετικών χαρτογραφήσεων, επίσης ενεργοποιεί τα traction και launch control features, καθώς και τη λειτουργία Easy Shift για ανεβάσματα σχέσης χωρίς τη χρήση συμπλέκτη στα πεντατάχυτα κιβώτια των FC 250 και FC 450 Rockstar Edition.

Για το 2022 αμφότερες οι Rockstar Editions απολαμβάνουν πλήρως επανασχεδιασμένα πλαίσια από hydro-formed χρωμιομολυβδαινούχο ατσάλι, ειδικά σχεδιασμένα για να αποτρέπουν τη βύθιση του πίσω μέρους στο άνοιγμα του γκαζιού (anti-squat). Συνδυάζονται με νέα αλουμινένια ψαλίδια για βέλτιστη ακαμψία με το μικρότερο δυνατό βάρος. Το ανθεκτικό υβριδικό υποπλαίσιο αλλυμινίου-πολυαμιδίου έχει σχεδιαστεί επίσης με στόχο την επιθυμητή ακαμψία.

Οι αναρτήσεις φέρουν την υπογραφή της WP, με το νέο πιρούνι XACT 48 mm με τεχνολογία AER που προσφέρει πιο προοδευτικές αποσβέσεις στο τέλος της διαδρομής του. Πίσω το τελευταίας γενιάς αμορτισέρ XACT μπορεί να ρυθμιστεί χωρίς τη χρήση εργαλείων.

Τα πλαστικά των νέων εκδόσεων εμπνέονται προφανώς από τις εργοστασιακές μοτοσυκλέτες της Rockstar Energy Husqvarna Factory Racing όπως αγωνίζονται στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα AMA Supercross, με εργονομία που επιτρέπει την εύκολη μετακίνηση του σώματος πάνω στη μοτοσυκλέτα.

Επιπλέον, η αγωνιστική υπεροχή των δύο Rockstar Editions ξεχωρίζει από το ρυθμιζόμενο offset (σε 20 ή 22 mm), τιμονόπλακες Factory, ζάντες Factory DID DirtStar με μαύρη ανοδίωση, νέα billet κέντρα τροχών, floating μπροστινή τιμονόπλακα με συνθετικό προστατευτικό από πολυαμίδιο και προστατευτική ποδιά κινητήρα από το ίδιο υλικό.

Βασικά χαρακτηριστικά:

- Νέα πλαστικά με γραφικά εμπνευσμένα από τις εργοστασιακές μοτοσυκλέτες της Rockstar Energy Husqvarna Factory Racing
- Νέο hydro-formed πλαίσιο
- Νέο αλουμινένιο ψαλίδι
- Νέος κινητήρας 250 cc με 2ΕΕΚ για κορυφαία ροπή και ισχύ στην κλάση του
- Νέος κινητήρας 450 cc με 1ΕΕΚ για κορυφαία απόδοση με ελάχιστο βάρος
- Νέος αισθητήρας Easy Shift για τάχιστα ανεβάσματα σχέσης
- Νέο υβριδικό υποπλαίσιο αλουμινίου-πολυαμιδίου
- Νέο πιρούνι WP XACT 48 mm AER
- Νέο αμορτισέρ WP XACT
- Νέος πολυχρηστικός διακόπτης τιμονιού για έλεγχο των επιλέξιμων χαρτογραφήσεων, Easy Shift, Traction και Launch Control
- Νέα πλαστική προστατευτική ποδιά κινητήρα
- Νέο πλαστικό προστατευτικό μπροστινής δισκόπλακας.

Οι νέες FC 250 Rockstar Edition και FC 450 Rockstar Edition θα αρχίσουν να διατίθενται από τον Ιανουάριο 2022 στην αγορά των ΗΠΑ, ενώ ο υπόλοιπος κόσμος θα ακολουθήσει στη συνέχεια. Για διαθεσιμότητα επικοινωνήστε με τον συνεργάτη της Husqvarna Motorcycles που σας εξυπηρετεί.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon