.
Κατηγορία Husqvarna
Τετάρτη, 05 Μαϊος 2021 09:25

Husqvarna - Ειδικές εκδόσεις 701 σε συνεργασία με τη REPLAY, για 10 τυχερούς Celebrities!

Η Husqvarna παρουσίασε 3 ειδικές εκδόσεις των Vitpilen 701, 701 Supermoto και 701 Enduro LR σε συνεργασία με τη γνωστή ιταλική εταιρεία ρουχισμού REPLAY.

Η συνεργασία των 2 εταιρειών είχε ξεκινήσει το 2020, με τη REPLAY να αποτελεί χορηγό της Moto3 ομάδας της Husqvarna στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα MotoGP.

Η συνεργασία αυτή σημάδεψε την αρχή ενός νέου κεφαλαίου στην ιστορία και των 2 εταιρειών, με τη Husqvarna να επιστρέφει στο Πρωτάθλημα Moto3 και με τη REPLAY να κάνει το ντεμπούτο της στους αγώνες μοτοσυκλέτες.

Πρόσφατα, οι δεσμοί των 2 εταιρειών οδήγησαν στην περιορισμένη παραγωγή 10 μόλις μοτοσυκλετών με μοναδικά χρώματα και γραφικά, φορτωμένων με έξτρα αξεσουάρ.

Η σειρά αφορά στα Vitpilen 701, 701 Supermoto και 701 Enduro LR, που για την περίπτωση «ντύθηκαν» στα χρώματα, τα logo και τα γραφικά της REPLAY.

Οι 10 Husqvarna-REPLAY μοτοσυκλέτες θα βρουν σύντομα τον δρόμο τους για το γκαράζ 10 διασημοτήτων, που για την ώρα δεν κατονομάζονται.

Πέρα τώρα από τις παραπάνω 10 μοτοσυκλέτες, η Husqvarna θα παρουσιάσει ανάλογες εκδόσεις REPLAY που θα κοσμήσουν τα μαγαζιά της εταιρείας ρουχισμού στην Ευρώπη και την Ιαπωνία.

Τώρα, αναμένουμε να δούμε τα επόμενα κοινά βήματα των 2 εταιρειών.

Για περισσότερες πληροφορίες, δείτε τις μοναδικές REPLAY Limited Edition εκδόσεις των 701 της Husqvarna ΕΔΩ.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

Πολυμέσα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon