.
Κατηγορία Husqvarna
Παρασκευή, 07 Μαϊος 2021 09:36

Husqvarna Vektorr Concept & Blitz Concept - E-scooter και ηλεκτρικό πατίνι!

Λίγες μέρες μετά την πρόσφατη ανακοίνωση της Husqvarna για την επέκταση της και στις κατηγορίες των ηλεκτρικών δικύκλων, η εταιρεία της PIERER Mobility A.G. παρουσίασε 2 νέα ηλεκτρικά concept, to e-scooter Vektorr και το ηλεκτρικό πατίνι Blitz.

Το Vektorr Concept είναι το πρώτο e-scooter της Husqvarna Motorcycles, και στοχεύει σε αναβάτες πόλης, που θέλουν ένα μικρών διαστάσεων, στιλάτο και αποτελεσματικό μέσο προσωπικής μεταφοράς για το πολυάσχολο lifestyle τους.

Στη μορφή παραγωγής του το Vektorr θα διαθέτει τελική ταχύτητα 45 χλμ/ώρα και αυτονομία 95 χιλιομέτρων.

Μαζί με το Vektorr, η Husqvarna παρουσίασε και ένα ηλεκτρικό πατίνι, και αυτό σε concept μορφή, με το όνομα Blitz. Για την ώρα η εταιρεία δεν ανακοινώνει κανένα τεχνικό χαρακτηριστικό για το ηλεκτρικό της πατίνι.

Δίπλα στην ηλεκτρική μοτοσυκλέτα E-Pilen Concept, το Vektorr Concept προσφέρει μια μοναδική ματιά στη μελλοντική ηλεκτρική γκάμα της Husqvarna.

Σημειώστε πως οι φίλοι της εταιρείας μπορούν να δουν από κοντά τα E-Pilen Concept, Vektorr Concept και Blitz Concept σε μια ειδική έκθεση της PIERER Mobility AG στο KTM Motohall, στο Mattighofen της Αυστρίας.

Η επέκταση της φίρμας στον τομέα της ηλεκτρικής μετακίνησης φέρνει και γιγάντωση του δικτύου των dealer της, με τη Husqvarna να εστιάζει για την ώρα περισσότερο στην Ευρώπη, και ιδιαίτερα σε Ισπανία, Γαλλία, Ιταλία και Γερμανία.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την ηλεκτρική γκάμα της Husqvarna επισκεφθείτε τη νέα σελίδα της εταιρείας ΕΔΩ.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Κώστας Γκαζής

Σπούδασε δημοσιογραφία και ΜΜΕ στο Farnborough College of Technology, και κατόπιν σκηνοθεσία και σενάριο για κινηματογράφο στο Westminster University στο Λονδίνο. Συντάκτης μοτοσικλέτας και ATV σε περιοδικά / ένθετα / τηλεόραση για τα προηγούμενα 20 χρόνια. Ξεκίνησε το 1999 από το περιοδικό "ΜΟΤΟ", και στη συνέχεια πέρασε ως συντάκτης από τα περιοδικά "0300", "2 Τροχοί", "MotoXtreme" και "Moto-Τρίτη" -στο τελευταίο διευθυντής σύνταξης τα τελευταία χρόνια.

Στην τηλεόραση δούλεψε ως συντάκτης / παρουσιαστής στην εκπομπή "TRACTION", από το 2003-2009, ενώ ήταν παρουσιαστής στην εκπομπή ποδηλάτου "2 Πετάλια Δρόμος" για την ΕΤ3, από το Σεπτέμβριο του 2011 έως τον Δεκέμβριο του 2012.

Ήταν υπεύθυνος για την ύλη μοτοσυκλέτας του ένθετου Turbo Derby κατά τη διάρκεια 2008-2009.
Συμμετείχε ως αγωνιζόμενος ATV σε χώμα και άσφαλτο, στους ελληνικούς αγώνες, για 2 χρόνια.
Κέρδισε το πρώτο βραβείο στον διαγωνισμό διηγήματος νέων συγγραφέων «Hotel Internet» των εκδόσεων Πατάκη, με «το αγαπημένο σου ξόρκι», το οποίο εκδόθηκε στο συλλογικό έργο «Χαμένοι στο Διαδίκτυο» (ISBN: 9789601631103).

Κώστας Γκαζής Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 07 Μαϊος 2021 09:44

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon