.
Κατηγορία Husqvarna
Τρίτη, 30 Μαρτίου 2021 09:14

Husqvarna Norden 901 - Νέες «κατασκοπικές» φωτογραφίες

Το Husqvarna Norden 901, που αναμένεται να βγει στην παραγωγή το 2022, εμφανίστηκε για μια ακόμη φορά σε «κατασκοπικές» φωτογραφίες, κατά τις δοκιμές του.

Η καθυστέρηση στην άφιξη του Norden σημαίνει πως μάλλον θα δούμε τη μοτοσυκλέτα να έρχεται εφοδιασμένη με το νέο σύστημα Adaptive Cruise Control της Bosch, που είδαμε στο ΚΤΜ 1290 Super Adventure του 2021.

Το Norden θα βασίζεται στο KTM 890 Adventure, με ρεζερβουάρ τοποθετημένο χαμηλά μεν, αλλά με πολύ πιο μαζεμένη εμφάνιση.

Στις νέες φωτογραφίες βλέπουμε το Norden με ψηλό φτερό μπροστά, κάτι που απουσίαζε στο concept μοντέλο, ενώ σε κάποιες διαφορετικές spy pics έχουμε δει και το χαμηλό φτερό. Πιθανώς το ψηλό να διατίθεται ως έξτρα αξεσουάρ.

Η ουρά διαφέρει αρκετά από το concept μοντέλο που παρουσιάστηκε στην EICMA, καθώς δεν μοιάζει πλέον με φτερό από Enduro μοντέλο, ενώ έχει κι ένα πολύ μεγαλύτερο LED φωτιστικό σώμα.

Τέλος, βλέπουμε ξεκάθαρα την TFT έγχρωμη οθόνη που συναντούμε στις μοτοσυκλέτες της ΚΤΜ, μια ακόμη σημαντική διαφορά από το concept, όπου είχαμε δει ένα σύστημα με 2 οθόνες, η μια εκ των οποίων ήταν το Smartphone του αναβάτη. 

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon