.
Κατηγορία Husqvarna
Πέμπτη, 11 Φεβρουαρίου 2021 16:42

Husqvarna Motorcycles Replica Stacyc 2021 – Το Χάσκι του παιδιού

Ακολουθώντας τη μητρική ΚΤΜ, και η Husqvarna παρουσίασε τη γκάμα των παιδικών ηλεκτρικών υβρίδιων ποδηλάτου-μοτοσυκλέτας.

Σχεδιασμένα για παιδιά από 3 ετών και πάνω, τα ηλεκτρικά ποδήλατα ισορροπίας της Stacyc κατασκευάζονται σε συνεργασία με την ΚΤΜ για να προσφέρουν την πρώτη επαφή με το μηχανοκίνητο δίτροχο και τον έλεγχο του γκαζιού.

Οι νέες εκδόσεις της Husqvarna που παρουσιάζονται σήμερα, 11 Φεβρουαρίου 2021, ακολουθούν την αντίστοιχη αποκάλυψη των ΚΤΜ, με δύο μοντέλα παρόμοιων χαρακτηριστικών σε ισάριθμες διαστάσεις τροχών, ώστε να καλυφθεί επαρκώς όλο το ηλικιακό εύρος από 3 ως 8 όπου απευθύνονται.

Husqvarna Replica 12eDrive 2021

12eDrive

Το μοντέλο για τις μικρότερες ηλικίες (3-5 ετών) κυλά σε τροχούς 12 ιντσών και η απόδοση του ηλεκτροκινητήρα του ρυθμίζεται σε τρία επίπεδα μέγιστης ταχύτητας: 8, 11 και 14 km/h. Η μέγιστη αυτονομία του φτάνει τα 60 λεπτά χρήσης ανά φόρτιση και χρειάζεται ανάλογο χρόνο για να γεμίσει ξανά τη μπαταρία του.

Husqvarna Replica 16eDrive 2021

16eDrive

Το μεγαλύτερο μοντέλο, με τροχούς 16 ιντσών, απολαμβάνει λίγη παραπάνω δύναμη από τον ηλεκτροκινητήρα του, η οποία επίσης μπορεί να ρυθμίστεί σε τρία επίπεδα (ride modes). Αυτά χαρακτηρίζονται από την τελική τους, που εδώ είναι 8, 12 και 21 km/h για καθεμία.

Αμφότερες οι εναλλακτικές του Replica Stacyc διαθέτουν επίσης την “coast mode”, η οποία ουσιαστικά καταργεί τη μετάδοση ισχύος στον πίσω τροχό, λειτουργώντας δηλαδή ως νεκρά. Έτσι θα μπορεί το παιδί αρχικά να μάθει το μηχανάκι του, να το σπρώξει με τα πόδια και να ισορροπήσει πάνω του τσουλώντας, πριν αρχίσει σταδιακά να δουλεύει με το γκάζι.

Η διάθεση των νέων Husqvarna Motorcycles Replica 12eDrive και 16eDrive έχει αρχίσει σταδιακά από την 1η Φεβρουαρίου. Για ακριβείς χρόνους παράδοσης και τιμές στην Ελλάδα επικοινωνείστε με τον επιθυμητό συνεργάτη της Husqvarna.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon