.
Κατηγορία Husqvarna
Τρίτη, 07 Ιανουαρίου 2020 09:31

Ηusqvarna – Oικογένεια μοντέλων Norden σε μικρότερους κυβισμούς και όχι μόνο!

Το πρωτότυπο Norden της Husqvarna που παρουσιάστηκε στην EICMA, προκάλεσε αίσθηση και είναι ήδη γνωστό ότι έχει δοθεί το “ok” για την παραγωγή του, με κατασκοπικές φωτογραφίες από δοκιμές να επιβεβαιώνουν το γεγονός.

Ωστόσο η Husqvarna έχει ακόμα μεγαλύτερα σχέδια, όπως αποκαλύφθηκε σε συνέδριο επενδυτών της KTM AG (πλέον Pierer Mobility Group), όπου και παρουσιάστηκε το στρατηγικό πλάνο ανάπτυξης της γκάμας για την εταιρεία. Στην σχετική παρουσίαση, απ όπου και προέρχεται η εικόνα που επισυνάπτουμε, περιγράφεται μεταξύ άλλων μια οικογένεια μοντέλων με την ονομασία “Explorer”, σε εκδόσεις 250, 401 και 501.

Αν και οι απεικονίσεις των μοντέλων είναι θολωμένες, εύκολα μπορεί να καταλάβει κανείς, ότι πρόκειται για “μικρά” Norden που θα φέρουν μονοκύλινδρους κινητήρες 250 και 390 κ.εκ., καθώς και τον επερχόμενο δικύλινδρο σε σειρά κινητήρα 490 της KTM. Πέραν αυτών όμως, αποκαλύπτεται και η δημιουργία μιας classic γκάμας, με το μοναδικό μοντέλο που διακρίνεται καθαρά σε αυτή, να θυμίζει μια scrambler έκδοση του Vitpilen.

Φυσικά μεγάλο ενδιαφέρον έχει και η e-scooter γκάμα, η οποία και επιβεβαιώνει την πρόθεση του αυστριακού ομίλου να δραστηριοποιηθεί στον συγκεκριμένο τομέα. Εκτός από τα δυο scooter, βλέπουμε επίσης και ένα play bike κατηγορίας “φτερού” με off-road προσανατολισμό. καθώς και κάτι που μοιάζει με e-πατίνι, με μεγάλο μπροστινό τροχό και ανάρτηση.

Αναμένονται λοιπόν “πράγματα και θάματα” από την Husqvarna η οποία θα χρησιμοποιηθεί από την KTM ως φορέας για την παρουσίαση μοντέλων, που δεν θα ταίριαζαν στην KTM, “ready to race” φιλοσοφία.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Κώστας Γαμβρούλης

Βρίσκεται στον χώρο του ειδικού τύπου από το 2006, με μικρό πέρασμα από τα τετράτροχα, μια αναγκαία συνθήκη για να μεταπηδήσει στην μεγάλη του αγάπη, τα δίτροχα. Το ίδιο πάθος μοιράζεται και για την μουσική, ως ακροατής και “γρατζούνερ” έγχορδων.

Κώστας Γαμβρούλης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 07 Ιανουαρίου 2020 10:23

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon