.
Κατηγορία Husqvarna
Παρασκευή, 01 Μαρτίου 2019 10:58

Husqvarna 801 Scrambler – Θα είναι έτσι η τελική μορφή του;

Διαφορετικό και αντισυμβατικό

Ο νέος κινητήρας της KTM (εντάξει, ο πιο πρόσφατος), το δικύλινδρο σε σειρά σύνολο που παρουσιάστηκε στο 790 Duke και στην συνέχεια εφαρμόστηκε και στα 790 Adventure & Adventure R, είναι λογικό να αποτελεί την αφορμή για να δημιουργηθούν διάφορα σενάρια σχετικά με μελλοντικά μοντέλα.

Στην προκειμένη περίπτωση ο ανεξάρτητος σχεδιαστής Shoeb Kalania, γνωστός για τις δημιουργίες του ως SRK Design, “πάτησε” στην modular φιλοσοφία με την οποία συνδέονται τα Duke και τα Svartpilen (και Vitpilen) και θεώρησε ως επόμενο εξελικτικό βήμα, την δημιουργία ενός Scrambler μοντέλου από την Husqvarna, με τον νέο δικύλινδρο σε σειρά κινητήρα των Αυστριακών.

Το σενάριο δεν είναι φανταστικό, υπάρχουν spy pics που έχουν καταγράψει μια μοτοσυκλέτα που φέρεται να αποτελεί κάτι τέτοιο και προφανώς από εκεί άντλησε την βασική έμπνευση ο σχεδιαστής.  

husqvarna 801 scrambler rendering left side profil f604

Αυτό που δημιούργησε, φέρνει περισσότερο σε 801 Svartpilen αν και απέφυγε να το ονομάσει έτσι, “βαφτίζοντας” το, απλά ως Scrambler. Η σχεδίαση παραμένει αντισυμβατική και πρωτότυπη, όπως και στις εκδόσεις 401 και 701 των Svartpilen, με στοιχεία που αξίζουν προσοχής, την προτεταμένη μάσκα με τον προβολέα αλλά και το άνετο, τουλάχιστον οπτικά, τμήμα σέλας που αναλογεί στον συνεπιβάτη. Αυτά φαίνονται άλλωστε και στις κατασκοπικές φωτογραφίες.

Φυσικά δεν πρόκειται για κάτι επίσημο, ωστόσο ταιριάζει απόλυτα με αισθητικά πλαίσια που έχει ορίσει o KISKA για τα “πολιτικά” μοντέλα της Husqvarna.  Το σχέδιο δημοσιεύθηκε στο Indian Autos Blog, με το οποίο ο Shoeb Kalania έχει στενή συνεργασία.  


 

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Κώστας Γαμβρούλης

Βρίσκεται στον χώρο του ειδικού τύπου από το 2006, με μικρό πέρασμα από τα τετράτροχα, μια αναγκαία συνθήκη για να μεταπηδήσει στην μεγάλη του αγάπη, τα δίτροχα. Το ίδιο πάθος μοιράζεται και για την μουσική, ως ακροατής και “γρατζούνερ” έγχορδων.

Κώστας Γαμβρούλης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 01 Μαρτίου 2019 10:58

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon