.
Κατηγορία Husqvarna
Τετάρτη, 31 Οκτωβρίου 2018 16:34

Ηusqvarna – Με Svartpilen 701 και concept έκπληξη στην EICMA

Θα δούμε μήπως το Vitpilen 1301;  

H Husqvarna είναι έτοιμη για την παρουσία της στο Μιλάνο και ήδη είναι γνωστό, ότι στο περίπτερο της θα φιγουράρει η έκδοση παραγωγής του Svartpilen 701, με την οποία θα ολοκληρωθεί η υλοποίηση μια σειράς concept, που ξεκίνησαν να παρουσιάζονται από το 2014.

H εταιρεία όμως, μέσω του επίσημου δελτίου τύπου που εξέδωσε εν όψει της EICMA, κάνει λόγο και για άλλη μια παρουσίαση, ενός concept μοντέλου που θα ανήκει στην real street οικογένεια μοτοσυκλετών. Με τον όρο “real street” η Husqvarna χαρακτηρίζει όλα τα αμιγώς ασφάλτινα μοντέλα της, δηλαδή… τα Vitpilen και τα Svartpilen.

Τι πρόκειται λοιπόν να παρουσιαστεί στο Μιλάνο; Τα δεδομένα έχουν ως εξής, από το 2014, υπήρχαν οι βλέψεις της εταιρείας για μια γκάμα μοντέλων δρόμου, η οποία, σύμφωνα με το λεγόμενα του Stefan Pierer, θα εκτείνεται σε κυβισμούς από τα 125 έως τα 1300 κ.εκ., με τα πλαίσια και τους κινητήρες, να αποτελούν “δάνειο” από την KTM.

Mέχρι τώρα, έχουμε δει να γίνονται πραγματικότητα αυτά τα σχέδια, χρησιμοποιώντας τους μεσαίους διαθέσιμους κυβισμούς (και τα πλαίσια) της KTM, από τα Duke 390 και 690. Μένουν λοιπόν διαθέσιμα τα 125, 790 και 1290 Duke, για να χρησιμοποιηθούν ως βάση για την δημιουργία ενός νέου concept.

Το 2016, κυκλοφόρησαν κάποιες κατασκοπικές φωτογραφίες, που απεικόνιζαν μια μοτοσυκλέτα “χτισμένη” πάνω στο 1290 Super Duke R, να βρίσκεται σε διαδικασία δοκιμών, έχοντας σχεδίαση με σαφείς αναφορές στις γραμμές των Vitpilen.

Θα μπορούσε λοιπόν να αποτελεί αυτή η μοτοσυκλέτα, ένα Vitpilen 1301, το concept που θα παρουσιάσει η Husqvarna στο Μιλάνο σε λίγες ημέρες; Σίγουρα ναι και μάλλον αυτή η έκδοση συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες, βάση των ανωτέρω στοιχείων.

Ίδωμεν…

Αν θέλετε να δείτε σε πρώτο χρόνο την αποκάλυψη του μοντέλου αυτού, μπορείτε να παρακολουθήσετε τo live streaming της Husqvarna από την EICMA 2018, σε αυτόν τον σύνδεσμο

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Κώστας Γαμβρούλης

Βρίσκεται στον χώρο του ειδικού τύπου από το 2006, με μικρό πέρασμα από τα τετράτροχα, μια αναγκαία συνθήκη για να μεταπηδήσει στην μεγάλη του αγάπη, τα δίτροχα. Το ίδιο πάθος μοιράζεται και για την μουσική, ως ακροατής και “γρατζούνερ” έγχορδων.

Κώστας Γαμβρούλης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 31 Οκτωβρίου 2018 16:34

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon