.
Κατηγορία Harley Davidson
Τετάρτη, 17 Ιανουαρίου 2024 09:30

Harley-Davidson – Έρχεται η CVO Pan America

Η γνωστή, νέας σχολής Adventure μοτοσυκλέτα της Harley, ετοιμάζεται να λάβει την exclusive φροντίδα του τμήματος Custom Vehicle Operation.

Η Pan America, η νέα Adventure μοτοσυκλέτα της σημεριής εποχής (με όλη την σημασία των λέξεων) από την Harley-Davidson, κλείνει ήδη κάποια χρόνια στις αγορές και έχει καταφέρει να κερδίσει και πολλούς φίλους. Άρα, είναι λογικό η H-D να θέλει να την... αναβαθμίσει, σε CVO status – για όσους δεν το γνωρίζουν, CVO σημαίνει Custom Vehicle Operation, η εντός των τειχών customizing υπηρεσία της εταιρείας, που τροποποιεί τα μοντέλα σε μεγάλο βαθμό και τα καθιστά μοναδικές δουλειές.

 Η είδηση έρχεται απευθείας, από τις κατοχυρώσεις για εγκρίσεις τύπου της H-D, σχετικά με την Pan America, στην υπηρεσία California Air Resources Board, όπου και εμφανίζεται το όνομα του νέου μοντέλου, ως CVO Pan America. Αν και τα μοντέλα της σειράς αυτής συνήθως λαμβάνουν νέο κινητήρα, μεγαλύτερο, στην Pan America αυτό δεν θα συμβεί, όπως επιβεβαιώνεται συγκεκριμένα. Πρέπει να βολευτείς λοιπόν με τον δικύλινδρο V των 1.250 κυβικών και την ισχύ των 150 ίππων, σε περίπτωση που... δεν σου είναι αρκετά.

Ωστόσο, αυτό που θεωρετίαι βέβαιο είναι ότι το μοντέλο θα επωφεληθεί από αλλαγές όπως ένα special χρώμα, όπως κάθε CVO μοτοσυκλέτα, αλλά και επιπλέον εξοπλισμό -κάτι που ίσως επιβεβαιώνεται, από την μεγαλύτερη τιμή βάρους που δημοσιεύθηκε στα έγγραφα, σε σχέση με το βασικό μοντέλο. Αναμένεται, η τοποθέτηση των βαλιτσών στον βασικό εξοπλισμό, αλλά και περισσότερος εξοπλισμός που προς το παρόν δεν γίνεται πιο συγκεκριμένος.

To νέο H-D CVO Pan America αναμένεται να ντεμπουτάρει, στα πλαίσια της παρουσίασης των μοντέλων 2024 από την εταιρεία, στις 24 Ιανουαρίου.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Απόστολος Μιστιλόγλου

Γεννήθηκε το 1989 και από νωρίς κατάλαβε ότι τον ελκύει κάθε τι μηχανικό και μηχανοκίνητο. Σπούδασε Τεχνολόγος Αεροσκαφών στο Τ.Ε.Ι. Χαλκίδας, ενώ στο ενδιάμεσο γνώρισε και αγάπησε τις μοτοσυκλέτες, την οδήγηση, την συγγραφή κειμένων και την DIY συντήρηση οχημάτων.

Μετά από μια σύντομη περίοδο δημόσιας κειμενογραφίας και πειραματισμού στην θεματολογία της μοτοσυκλέτας, ξεκίνησε να ασκεί την ιδιότητα του δημοσιογράφου, συντάκτη και δοκιμαστή, το 2016. Παράλληλα, έχει αποκτήσει πιστοποιητικό 3ου επιπέδου στην Ασφαλή Οδήγηση Μοτοσυκλέτας.

Στον ελεύθερο του χρόνο ασχολείται με την μουσική, την μελέτη της θεωρίας των δίτροχων και το διάβασμα, ενώ (πολύ) μακροπρόθεσμο όνειρο του είναι να έχει οδηγήσει οτιδήποτε έχει τιμόνι και κινητήρα.

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 17 Ιανουαρίου 2024 09:38

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon