.
Κατηγορία Harley Davidson
Πέμπτη, 25 Ιανουαρίου 2024 09:48

Harley-Davidson CVO Pan America 2024 – Περιπέτεια με το «μαγικό άγγιγμα»

Επιβεβαίωση για τα σενάρια των προηγούμενων ημερών, καθώς η H-D παρουσιάζει την κορυφαία, μέχρι τώρα, Pan America μετά από τις φροντίδες του τμήματος CVO.

Η Harley-Davidson πραγματοποίησε μία εκτεταμένη παρουσίαση μοντέλων 2024 πριν λίγες ώρες, ένα από τα οποία είναι η αναμενόμενη, από τις ενδείξεις που είχαμε μέχρι τώρα, CVO Pan America. Η ιδέα είναι απλή: Πάρε το νέο μοντέλο της H-D στην Adventure κατηγορία και πρόσθεσε του εξοπλισμό, αλλά και χρωματισμό «σπέσιαλ». Πάμε να δούμε.

Μιλώντας για χρωματισμό, η Harley έβαψε την CVO Pan America στο «Legendary Orange» πορτοκαλί χρώμα, με το γραφικό του αριθμού 1 να την κοσμεί σε ασημένιο χρώμα, στο ρεζερβουάρ καυσίμου, αλλά και ρίγες να κάνουν την απαραίτητη αντίθεση. Στο ίδιο πορτοκαλί χρώμα είανι βαμμένο και το υποπλαίσιο, τα κάγκελα στο πλάι αλλά και το προστατευτικό καγκελάκι για το εμπρός φωτιστικό σώμα και οι ραφές στην σέλα αναβάτη και συνεπιβάτη.

Στον εξοπλισμό, η CVO Pan America απέκτησε quickshifter από την σειρά Screamin’ Eagle, επιπλέον φωτισμό LED, αλουμινένια ποδιά κινητήρα, τροχούς με tubeless ελαστικά, αλλά και αλουμινένια τριπλέτα βαλιτσών. Διατηρήθηκαν η ημιενεργητική ανάρτηση, η δυνατότητα ρύθμισης ύψους από το έδαφος, τα riding modes αλλά και η TFT οθόνη (εννοείται).

Ο κινητήρας της μοτοσυκλέτας δεν άλλαξε, παραμένοντας ο γνωστός Revolution Max των 1.252 κ.εκ. με απόδοση 150 ίππων και 13,1 kgm ροπής. H τιμή της μοτοσυκλέτας στις ΗΠΑ ορίστηκε στα 28.399 δολάρια, μεγαλύτερη κατά περισσότερα από 8.400 δολάρια συγκριτικά με την απλή έκδοση... αλλά αυτό συμβαίνει, όταν θέλεις το απόλυτο custom από το Milwaukee.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Απόστολος Μιστιλόγλου

Γεννήθηκε το 1989 και από νωρίς κατάλαβε ότι τον ελκύει κάθε τι μηχανικό και μηχανοκίνητο. Σπούδασε Τεχνολόγος Αεροσκαφών στο Τ.Ε.Ι. Χαλκίδας, ενώ στο ενδιάμεσο γνώρισε και αγάπησε τις μοτοσυκλέτες, την οδήγηση, την συγγραφή κειμένων και την DIY συντήρηση οχημάτων.

Μετά από μια σύντομη περίοδο δημόσιας κειμενογραφίας και πειραματισμού στην θεματολογία της μοτοσυκλέτας, ξεκίνησε να ασκεί την ιδιότητα του δημοσιογράφου, συντάκτη και δοκιμαστή, το 2016. Παράλληλα, έχει αποκτήσει πιστοποιητικό 3ου επιπέδου στην Ασφαλή Οδήγηση Μοτοσυκλέτας.

Στον ελεύθερο του χρόνο ασχολείται με την μουσική, την μελέτη της θεωρίας των δίτροχων και το διάβασμα, ενώ (πολύ) μακροπρόθεσμο όνειρο του είναι να έχει οδηγήσει οτιδήποτε έχει τιμόνι και κινητήρα.

Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 25 Ιανουαρίου 2024 10:01

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon