.
Κατηγορία Harley Davidson
Πέμπτη, 04 Ιανουαρίου 2024 13:46

Harley-Davidson – Θα παρουσιάσει νέα μοντέλα στις 24 Ιανουαρίου

Η αμερικανική εταιρεία υποδέχεται το νέο έτος με παρουσιάσεις μοντέλων, σε ακριβώς 20 ημέρες από τώρα.

Στις 24 Ιανουαρίου 2024, η Harley-Davidson θα προχωρήσει σε παρουσίαση των νέων μοντέλων και όχι μόνο, όπως χαρακτηριστικά ανακοινώνει επίσημα. Η εταιρεία του Milwaukee, θα παρουσιάσει τις «εντελώς νέες» μοτοσυκλέτες της νέας χρονιάς (χωρίς να διευκρινίζει ακριβώς τι θα δούμε), ενώ αναμένεται να ανακοινώσει και νέα ευρύτερου ενδιαφέροντος.

Αν θέλετε να μάθετε από τους πρώτους, τις ενημερώσεις, η H-D έχει ανοίξει μια πλατφόρμα εγγραφής σε newsletters, την οποία μπορείτε να βρείτε εδώ. Παραμένουμε εν αναμονή, για να σας μεταφέρουμε τα όποια νέα από την H-D.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Απόστολος Μιστιλόγλου

Γεννήθηκε το 1989 και από νωρίς κατάλαβε ότι τον ελκύει κάθε τι μηχανικό και μηχανοκίνητο. Σπούδασε Τεχνολόγος Αεροσκαφών στο Τ.Ε.Ι. Χαλκίδας, ενώ στο ενδιάμεσο γνώρισε και αγάπησε τις μοτοσυκλέτες, την οδήγηση, την συγγραφή κειμένων και την DIY συντήρηση οχημάτων.

Μετά από μια σύντομη περίοδο δημόσιας κειμενογραφίας και πειραματισμού στην θεματολογία της μοτοσυκλέτας, ξεκίνησε να ασκεί την ιδιότητα του δημοσιογράφου, συντάκτη και δοκιμαστή, το 2016. Παράλληλα, έχει αποκτήσει πιστοποιητικό 3ου επιπέδου στην Ασφαλή Οδήγηση Μοτοσυκλέτας.

Στον ελεύθερο του χρόνο ασχολείται με την μουσική, την μελέτη της θεωρίας των δίτροχων και το διάβασμα, ενώ (πολύ) μακροπρόθεσμο όνειρο του είναι να έχει οδηγήσει οτιδήποτε έχει τιμόνι και κινητήρα.

Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 04 Ιανουαρίου 2024 13:50

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon