.
Κατηγορία Harley Davidson
Πέμπτη, 17 Ιουνίου 2021 09:15

Harley-Davidson LiveWire One - Ιδού η ιπποδύναμη και το όνομα της νέας ηλεκτρικής μοτοσυκλέτας

Πληροφορίες που κατέθεσε η Harley-Davidson σε υπηρεσία που ανήκει στο αμερικάνικο Υπουργείο Μεταφορών «πρόδωσαν» το όνομα αλλά και την ιπποδύναμη της πρώτης ηλεκτρικής μοτοσυκλέτας της ξεχωριστής πλέον εταιρείας Livewire.

Όπως σας είχαμε πληροφορήσει πρόσφατα, η H-D ίδρυσε νέα εταιρεία για τις ηλεκτρικές της μοτοσυκλέτες, με την επωνυμία LiveWire, το ίδιο όνομα με το πρώτο ηλεκτρικό μοντέλο της φίρμας.

Η επίσημη αποκάλυψη της πρώτης ηλεκτρικής μοτοσυκλέτας της νεοσύστατης LiveWire έχει προγραμματιστεί για τις 8 Ιουλίου 2021, όμως πλέον γνωρίζουμε το όνομα της αλλά και την ιπποδύναμη της.

Στα χαρτιά που κατέθεσε η H-D στην υπηρεσία U.S. National Highway Traffic Safety Administration (NHTSA), διαβάζουμε πως η νέα ηλεκτρική μοτοσυκλέτα του Milwaukee θα λέγεται LiveWire One, ενώ θα αποδίδει 101 hp!

Σημειώστε πως η ονομαστική ιπποδύναμη της προηγούμενης LiveWire βρισκόταν στους 70 hp, και λαμβάνοντας υπόψη και τη φοβερή ροπή των ηλεκτρικών μοτοσυκλετών μιλάμε για πραγματικά εντυπωσιακή απόδοση από το νέο μοντέλο.

Το LiveWire One θα ονομάζεται LW1 για συντομία, ενώ ο εσωτερικός κωδικός του είναι ο ΧΒ, σε αντίθεση με το πρώτο LiveWire που ονομάζεται ΧΑ.

Το «One» δεν αποτελεί έκπληξη, καθώς η πρώτη μοτοσυκλέτα της H-D ονομαζόταν Model 1, ενώ και η νέα μπράντα ηλεκτρικών ποδηλάτων της φίρμας ονομάστηκε Serial 1.

Παρόλα αυτά έχει ενδιαφέρον πως στη νέα ηλεκτρική μοτοσυκλέτα το «One» αποδίδεται με γράμματα και όχι με αριθμό.

Εξαιρετικά λοιπόν τα νέα όσον αφορά στην ιπποδύναμη, ενώ κάνουμε τώρα υπομονή μέχρι τις 8 Ιουλίου για την επίσημη παρουσίαση και τα υπόλοιπα τεχνικά χαρακτηριστικά της μοτοσυκλέτας. 

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon