.
Κατηγορία Gas Gas
Παρασκευή, 20 Μαϊος 2022 12:32

GASGAS – Η νέα γκάμα ηλεκτρικών ποδηλάτων ισορροπίας για το 2022

Οι πρώτες χωμάτινες βόλτες των αυριανών μοτοσυκλετιστών στα χρώματα της GASGAS και δύο πρωταθλητών της.

Η GASGAS παρουσιάζει την ανανεωμένη σειρά ηλεκτρικών ποδηλάτων ισορροπίας (electric balance bikes) που κατασκευάζονται από τη Stacyc (όπως και τα ανάλογα μοντέλα των KTM και Husqvarna) και χωρίζονται σε δύο μοντέλα που προορίζονται για διαφορετικές ηλικίες.

GASGAS Replica 12eDrive - Η ιδανική επιλογή για τους πολύ μικρούς αναβάτες, με ρυθμιζόμενου ύψους σέλα και τροχούς 12 ιντσών.

GASGAS Replica 16eDrive – Δυνατότερος ηλεκτροκινητήρας, τροχοί 16 ιντσών και ενισχυμένο αλουμινένιο πλαίσιο για τους πιτσιρικάδες που αποφοίτησαν από τα μικρά και θέλουν το κάτι παραπάνω.

Όλα τα μοντέλα του 2022 διαθέτουν τρεις power modes, σέλες ρυθμιζόμενου ύψους για να προσαρμόζονται καθώς το παιδί μεγαλώνει, καθώς και νέα χρώματα. Η μπαταρία τους επαρκεί για 60 λεπτά διασκέδασης με μια φόρτιση.

Παράλληλα, οι νεαροί αναβάτες μπορούν να επιλέξουν και ρέπλικες των αγαπημένων αναβατών της GASGAS Factory Racing, με τον αριθμό #51 του Αμερικανού αστέρα του supercross, Justin Barcia, ή τον πασίγνωστο Πολωνό αναβάτη extreme enduro, Taddy Blazusiak, με το χαρακτηριστικό #111. Και για τις πιο ανεξάρτητες προσωπικότητες, το #1 δείχνει σε όλους ποιος οραματίζεται από μικρός να γίνει παγκόσμιος πρωταθλητής πάνω σε μια GASGAS.

Οι δύο σειρές των μικρών ηλεκτρικών GASGAS αποτελούν τον προθάλαμο προς την “κανονική” μοτοσυκλέτα, όπου στην είσοδο περιμένει το ηλεκτρικό MC-E 5 για το επόμενο επίπεδο μετά τα ποδήλατα ισορροπίας.

Επικοινωνήστε με τους κατά τόπους συνεργάτες της GASGAS για να ενημερωθείτε σχετικά με διαθεσιμότητα και τιμές.

Ιστοσελίδα GASGAS Replica electric balance bikes

Δείτε τα σε δράση στο επίσημο βίντεο που μόλις δημοσίευσε η GASGAS.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

Πολυμέσα

Σπύρος Τσαντήλας

Λίγο μετά το τέλος των σπουδών του στο Τμήμα Φυσικής του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και τους απαραίτητους 18 μήνες στρατιωτικής θητείας, πρωτομπήκε στον χώρο από το περιοδικό ΜΟΤΟ στις αρχές του 2000.

Συνέχισε περνώντας από σχεδόν όλα τα περιοδικά του χώρου, 2Τροχοί, 0300, Moto Τρίτη – ξέφυγε το Powerbikes που δεν το πρόλαβε πριν κλείσει. Από το 2008 άφησε πίσω το χαρτί για την αμιγώς διαδικτυακή απόπειρα του πρωτοποριακού eBike και έκτοτε συνεχίζει να συνεργάζεται με ηλεκτρονικά μέσα τόσο εσωτερικού όσο και εξωτερικού.

Σπύρος Τσαντήλας Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 20 Μαϊος 2022 12:36

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon