.
Κατηγορία Benelli
Τετάρτη, 25 Σεπτεμβρίου 2019 12:44

Benelli Imperiale 400 – Πρώτο λανσάρισμα στην παγκόσμια αγορά – Δύσκολοι οι αντίπαλοι του

Το Benelli Imperiale 400, ένα πολύ όμορφο classic μοντέλο, παρουσιάστηκε για πρώτη φορά το 2017, στην ΕICMA, ως πρωτότυπο. Το 2018, πάλι στο Μιλάνο, αποκαλύφθηκε το μοντέλο παραγωγής, και έκτοτε δεν υπήρξε κάποια νεότερη πληροφορία σχετικά με το πότε ακριβώς θα λανσαριστεί στην αγορά.

Να όμως που πηγές αναφέρουν ότι η μοτοσυκλέτα θα κάνει τον ντεμπούτο της στην Ινδία τον Οκτώβριο, και συγκεκριμένα στις 21 του μηνός, έχοντας να αντιμετωπίσει δυνατούς αντιπάλους, όπως το πολύ καλά εδραιωμένο στην συγκεκριμένη αγορά Bullet 350 της Royal-Enfield και το πρόσφατο Jawa 350.

Πληροφορίες για το αν και πότε η μοτοσυκλέτα θα κυκλοφορήσει στην ευρωπαϊκή αγορά δεν δίνονται, ωστόσο το γεγονός ότι το μοντέλο θα καλύπτει τις πολύ αυστηρές προδιαγραφές ρύπων της Ινδίας, BS-VI, οι οποίες υπερκαλύπτουν τις Euro 5, απαντά σε μεγάλο βαθμό στο “αν” σκέλος της ερώτησης.     

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Κώστας Γαμβρούλης

Βρίσκεται στον χώρο του ειδικού τύπου από το 2006, με μικρό πέρασμα από τα τετράτροχα, μια αναγκαία συνθήκη για να μεταπηδήσει στην μεγάλη του αγάπη, τα δίτροχα. Το ίδιο πάθος μοιράζεται και για την μουσική, ως ακροατής και “γρατζούνερ” έγχορδων.

Κώστας Γαμβρούλης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 26 Σεπτεμβρίου 2019 21:27

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon