.
Κατηγορία Benelli
Τετάρτη, 04 Σεπτεμβρίου 2019 14:45

Benelli – Με πλουσιότερο εξοπλισμό τα μελλοντικά μοντέλα

Σε πρόσφατη  συνέντευξη του τεχνικού διευθυντή της Benelli, Marco Bellucci, στο περιοδικό Motociclismo, με αφορμή το νέο cruiser 502C, αποκαλύφθηκαν και κάποια στοιχεία σχετικά με το εξοπλιστικό επίπεδο, που θα εφαρμόζεται στα νέα μοντέλα και στις νέες εκδόσεις μοτοσυκλετών της εταιρείας, στο άμεσο μέλλον.

Με αφορμή την έγχρωμη TFT οθόνη που εφαρμόζεται στο 502C, για πρώτη φορά σε μοντέλο της Benelli, οι άνθρωποι του Motociclismo ρώτησαν τον Bellucci, σχετικά με άλλες “επίκαιρες” τεχνολογικές εφαρμογές τις οποίες η εταιρεία σκοπεύει να ενσωματώσει στις μοτοσυκλέτες της και η απάντηση ήταν πως στο άμεσο μέλλον, θα παρουσιαστούν μοντέλα Benelli που θα φέρουν Traction Control αλλά και σύστημα διασυνδεσιμότητας, μέσω smartphone.

Σκοπός τους δε, είναι ο εξοπλισμός αυτός να αποτελεί το standard ακόμα και στα μικρού κυβισμού μοντέλα, ωστόσο για αρχή, θα ξεκινήσουν με τις μοτοσυκλέτες μεγαλύτερης χωρητικότητας στην γκάμα τους, πράγμα που στην παρούσα φάση, σημαίνει ότι κινείται από το 500άρι, δικύλινδρο σε σειρά μοτέρ.   

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Κώστας Γαμβρούλης

Βρίσκεται στον χώρο του ειδικού τύπου από το 2006, με μικρό πέρασμα από τα τετράτροχα, μια αναγκαία συνθήκη για να μεταπηδήσει στην μεγάλη του αγάπη, τα δίτροχα. Το ίδιο πάθος μοιράζεται και για την μουσική, ως ακροατής και “γρατζούνερ” έγχορδων.

Κώστας Γαμβρούλης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 04 Σεπτεμβρίου 2019 21:45

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon