.
Κατηγορία Ariel
Πέμπτη, 04 Αυγούστου 2011 14:23

Ariel motorcycles

 

Επιστροφή το 2012

 Στο πρόσφατο παρελθόν, η Ariel έγινε γνωστή με το υπεραυτοκίνητό της, Ariel Atom, το οποίο κινείτο από κινητήρα της Honda και αφορούσε ουσιαστικά ένα τετράτροχο για χρήση καθαρά σε πίστα. Το όνομα της Ariel είναι πολύ παλιό και πλέον περιλαμβάνεται σε μία εταιρία στην οποία ανήκει και η BSA. Οι ιδιοκτήτες θέλουν να εισαχθεί η εταιρία ξανά στην παραγωγή μοτοσυκλετών και σχεδιάζουν στο τέλος της φετινής χρονιάς να παρουσιάσουν νέα μοντέλα.

Μιας και δεν υπάρχει σύνδεση με τα παλιά μοντέλα της Ariel, οι ιδιοκτήτες θα πρέπει να βασιστούν απλά στο θόρυβο που έχει κάνει το αυτοκίνητο, Atom Και να παράγουν κάτι αντίστοιχο και γρήγορο.
Οι μοτοσυκλέτες θα βασιστούν πάλι σε κινητήρες της Honda, όπως γίνεται και με το αυτοκίνητο, και θα κατασκευάζονται κατά παραγγελία, με πλαίσια, τιμόνι, μαρσπιέ, και τεχνικά χαρακτηριστικά που θα επιλέγει ο κάθε ιδιοκτήτης.
Η εταιρία αναμένεται να κάνει την πρώτη της παρουσίαση στο σαλόνι του Milano – EICMA, και η τιμή αναμένεται να ξεπεράσει τις 25.000euro. Σύμφωνα με τα πρώτα σχέδια, οι πρώτες μοτοσυκλέτες που θα παραχθούν, θα είναι τελείως διαφορετικές μεταξύ τους.
Αναμένονται 100 με 200 για την πρώτη χρονιά και έπεται συνέχεια. Καλή αρχή!

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Ariel Roadster 2015 – Έτοιμη η νέα μοτοσυκλέτα »
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon