.
Κατηγορία Ariel
Τρίτη, 10 Ιουνίου 2014 10:46

Ariel Roadster 2015 – Έτοιμη η νέα μοτοσυκλέτα

 

Την “συνέλαβε” ο φακός

 

Όπως έχουμε ανακοινώσει από πέρσι, η Ariel δουλεύει πάνω σε μία νέα μοτοσυκλέτα που στοχεύει στην κατηγορία Roadster. Η νέα μοτοσυκλέτα εμφανίστηκε στην Αγγλία σε δοκιμές όπου και την συνέλαβε ο φωτογραφικός φακός του MCN απ’ όπου προέρχεται και η πρώτη της φωτογραφία.

Εκ πρώτης όψεως φαίνεται σαν μία Roadster που βασίζεται σε έναν V2 κινητήρα ενώ δεν αποκλείεται η χρήση αυτού από το VFR 1200F – αν και μας φαίνεται αρκετά μαζεμένος σε διαστάσεις για να είναι V4. Περισσότερο το μονόμπρατσο ψαλίδι μαρτυρά κάτι τέτοιο μιας και προδίδει και την μετάδοση με άξονα που έχει το VFR. Οπτικά θυμίζει έντονα ένα Ducati Diavel στο πίσω μέρος ενώ το ρεζερβουάρ του είναι ιδιαίτερα στενό.
Η ομοιότητα της μπροστινής ανάρτησης με αυτήν που χρησιμοποιεί η Confederate Wraith με δύο θηριώδη μπράτσα να το πλαισιώνουν δίνει μία διαφορετικότητα στο νέο μοντέλο μιας και κάτι τέτοιο δεν υπάρχει στην παραγωγή. Εφόσον η νέα μοτοσυκλέτα είναι έτοιμη και δοκιμάζεται, δεν αποκλείεται να την δούμε σύντομα στην παραγωγή ως μοντέλο 2015.

 

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Ariel motorcycles Ariel Ace 2015 »
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon