.
Κατηγορία Μπότες
Δευτέρα, 03 Ιουνίου 2013 11:20

Μπότες Motocross Sidi Crossfire 2 SRS

 


Η ναυαρχίδα της SIDI

 

 

Η ναυαρχίδα της SIDI στις μπότες για χρήση off-road ονομάζεται Crossfire 2 SRS. Πρόκειται για τις μοναδικές μπότες της αγοράς με το πατενταρισμένο σύστημα SR Sole (SRS – Sole Replacement System), χάρη στο οποίο η πλήρης αντικατάσταση της σόλας γίνεται στην άνεση του σπιτιού σας και με τη βοήθεια ενός απλού κατσαβιδιού.
Το Dual Flex System επιτρέπει την άνετη κίνηση του ποδιού μπροστά και πίσω, παρέχοντας παράλληλα δυνατή πλευρική προστασία και άνεση στην περιοχή των αστραγάλων, ενώ το πασίγνωστο για την ευκολία του σύστημα πρόσδεσης της SIDI ραφινάρεται ακόμη περισσότερο, με ένα νέο, πατενταρισμένο σύστημα πρόσδεσης στην περιοχή της γάμπας, το οποίο επιτρέπει την απόλυτα επιθυμητή διάμετρο από τον αναβάτη στο σημείο αυτό.

Οι λεπτομέρειες στην περιοχή της φτέρνας υποβοηθούν τις αλλαγές ταχυτήτων στην εκκίνηση του αγώνα, παρέχοντας ταυτόχρονα μέγιστη προστασία, όπως και τα ειδικά πάνελ απομάκρυνσης της θερμότητας στο σημείο που συνήθως βρίσκεται πιο κοντά στην εξάτμιση.
Εξωτερικά, οι μπότες SIDI Crossfire 2 SRS διαθέτουν επίστρωση με το υλικό “Lorica”, που αποτελείται από μικροϊνες πάχους 1/1000 συγκριτικά με εκείνες του μεταξιού, αλλά πιο ανθεκτικές και απαλές στην αφή από το δέρμα.
Διατίθενται σε δύο χρωματισμούς, μαύρο και λευκό.

Ι. ΤΖΩΡΤΖΟΠΟΥΛΟΣ Ε.Π.Ε.,

Καλλιρρόης 71 & Φραντζή, 117 43 Νέος Κόσμος,
τηλ.: 210 9241108, 210 9242659, fax: 210 9241971

www.tzortzopoulos.gr

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Administrator Γράφτηκε από Administrator
Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 07 Ιουνίου 2013 00:51

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Μπότες Motocross Sidi Crossfire 2 Παπούτσι Bering Borg »
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon