.
Παρασκευή, 09 Δεκεμβρίου 2022 10:30

Η BMW παρουσιάζει τη νέα σειρά Ride & Style Collection 2023

Η μοτοσυκλέτα πάντα πάει πακέτο με ρούχα και εξοπλισμό αναβάτη. Εδώ έρχεται η BMW Motorrad η οποία παρουσιάζει τα νέα της προϊόντα για όλους τους αναβάτες και που καλύπτουν όλες τις ανάγκες χρήσης.
Όσον αφορά τη μοτοσικλέτα, δεν υπάρχει ο καιρός που είναι πολύ υγρός, πολύ κρύος ή πολύ ζεστός, όλα εξαρτώνται από το να έχεις το σωστό ντύσιμο. Η BMW Motorrad ανέλαβε αυτήν την πρόκληση πριν από περισσότερα από 40 χρόνια και το 1978 ήταν ο πρώτος κατασκευαστής μοτοσυκλετών στον κόσμο που παρουσίασε τον δικό της πλήρη εξοπλισμό αναβάτη για να συμπληρώσει το ήδη καθιερωμένο κράνος BMW Motorrad. Εκείνη την εποχή ο εξοπλισμός ήταν ακόμα κατασκευασμένος από εμποτισμένο δέρμα αγελάδας, αλλά ήταν ήδη εξοπλισμένος με προστατευτικές ζώνες καθώς και ανακλαστήρες ασφαλείας για αύξηση της ορατότητας τη νύχτα. Αυτό αποδείχθηκε ότι ήταν το σήμα εκκίνησης για μια άνευ προηγουμένου ιστορία επιτυχίας.
 
Τις επόμενες δεκαετίες, η BMW Motorrad ακολούθησε με συνέπεια τον στόχο της να κάνει τη μοτοσικλέτα όσο το δυνατόν πιο ασφαλή και άνετη και ταυτόχρονα ελκυστική και κομψή. Σήμερα προσφέρει μια απαράμιλλη γκάμα εξοπλισμού αναβάτη που ξεπερνά όλους τους κατασκευαστές μοτοσυκλετών - πάντα με γνώμονα την επιθυμία όσων εργάζονται στη βελτίωση- να κάνουν τα υπάρχοντα προϊόντα ακόμα καλύτερα και να αναπτύξουν νέες καινοτόμες λύσεις για να κάνουν την οδήγηση μοτοσυκλέτας ακόμα πιο διασκεδαστική και ξέγνοιαστη.
 
 P90490138_highRes_bmw-motorrad-boots-p.jpg
 
Περισσότερα από 100 νέα προϊόντα εξοπλισμού αναβάτη για τη σεζόν μοτοσικλέτας 2023.
Για την ερχόμενη σεζόν, η BMW Motorrad παρουσιάζει τη συλλογή Gear & Garment 2023 με περισσότερα από 100 νέα προϊόντα που κυμαίνονται από κράνη, γάντια και μπότες μέχρι κοστούμια αναβάτη, μπουφάν, παντελόνια, casual ρούχα, λειτουργικά ρούχα και αξεσουάρ. Αναπτύχθηκε από μοτοσικλετιστές για μοτοσικλετιστές. Με ενθουσιασμό, μεράκι και πολλή αγάπη για λειτουργικές λεπτομέρειες και κομψό σχεδιασμό.
 
P90490152_highRes_bmw-motorrad-roemer-.jpg
 
Κράνη.
Είτε πρόκειται για σπορ, vintage ή κλασική σχεδίαση, ενσωματωμένο ή τζετ κράνος - η επιλογή των κρανών μοτοσικλέτας BMW είναι τεράστια. Για τη σεζόν 2023, η γκάμα χρωμάτων έχει επεκταθεί σημαντικά για πολλά μοντέλα. Επιπλέον, το νέο σπορ ενσωματωμένο κράνος Xomo Carbon αποδεικνύει ότι η εξαιρετική προστασία δεν χρειάζεται να είναι άβολη.
Διαθέτει σύνθετο κέλυφος από ανθρακονήματα και πολλά άνετα πρόσθετα, όπως μαξιλαράκια μάγουλων σε σχήμα 3D, σύστημα εύκολης εφαρμογής για αναβάτες που φορούν γυαλιά, εργονομικό σύστημα προσωπίδας με λειτουργία soft-close και αφαιρούμενο κάλυμμα πηγουνιού. Το κράνος "Bowler", όπως και πολλά άλλα κράνη που διατίθενται τώρα σε νέα πρόσθετα χρώματα, από την άλλη πλευρά, απευθύνεται σε ποδηλάτες που προσέχουν τη μόδα και αναζητούν ένα αριστοκρατικό κλασικό σχέδιο. Η ρετρό εμφάνιση διαθέτει επίσης λεπτομέρειες όπως οι δερμάτινες εφαρμογές ή η εσωτερική επένδυση με ανάγλυφο λογότυπο BMW. Τα γυαλιά μοτοσικλέτας "Britz" είναι ένας δροσερός, κομψός σύντροφος για τους λάτρεις των κρανών τζετ. Ξεχωρίζουν χάρη στη διαχρονική εμφάνισή τους, έναν μινιμαλιστικό σχεδιασμό πλαισίου για τη διασφάλιση του ευρύτερου δυνατού οπτικού πεδίου και των αεραγωγών κατά της ομίχλης.
 
P90490147_highRes_bmw-motorrad-jacket-.jpg
 
Κοστούμια, σακάκια και παντελόνια.
Η συλλογή Gear & Garment 2023 προσφέρει επίσης μια μεγάλη γκάμα από κοστούμια, σακάκια και παντελόνια που προσφέρει πολλές επιλογές για να καλύψει κάθε γούστο και προτίμηση. Είτε αγωνιστική ολόσωμη φόρμα, κλασικός συνδυασμός σακάκι-παντελόνι, δέρμα ή ύφασμα ή και τα δύο συνδυασμένα, σπορ-μοντέρνα, κλασική ή vintage εμφάνιση - κάθε επιθυμία ικανοποιείται. Για παράδειγμα, το νέο σακάκι "Hotlap" από εξαιρετικά ανθεκτικό στην πτώση και τριβή δέρμα νάπα από δέρμα αγελάδας συνδυάζει έξοχα ασφάλεια και άνεση. Χάρη στην υψηλή αναλογία ελαστικών υφασμάτων και δερμάτινων ελαστικών ενθεμάτων στους ώμους και τα μανίκια, το σακάκι προσφέρει βέλτιστη ελευθερία κινήσεων σε κάθε θέση οδήγησης παρά τα προστατευτικά. Το ασορτί παντελόνι "Hotlap" είναι επίσης νέο και, χάρη στην εφαρμογή τους, είναι κατάλληλο για τη θέση καθίσματος σε roadster καθώς και σε πιο σπορ μηχανές. Τα γενναιόδωρα ελαστικά ένθετα εξασφαλίζουν ελευθερία κινήσεων. Η στολή "M Pro Race Comp" συνδυάζει τις απαιτήσεις του σπορ αναβάτη με ένα ολοκληρωμένο πακέτο ασφάλειας.
Τα προστατευτικά στους ώμους, στους αγκώνες, στους γοφούς και στα γόνατα εξασφαλίζουν υψηλό επίπεδο ασφάλειας. Ενώ το καμπούρι πίσω βελτιστοποιεί την αεροδυναμική, τα χρώματα BMW M Motorsport τονίζουν το σχέδιο. Το νέο τζιν μπουφάν «RoadCrafted 100 Years» συνδυάζει κλασική εμφάνιση με υψηλό επίπεδο ασφάλειας και γιορτάζει τα 100ά γενέθλια της BMW Motorrad το 2023. Η Special Edition διαθέτει μεγάλα γράμματα BMW Motorrad στο πίσω μέρος και ιστορικό λογότυπο BMW Motorrad στο μανίκι. Το ανθεκτικό στην τριβή ύφασμα τζιν και τα προστατευτικά flex NP μειώνουν τον κίνδυνο τραυματισμού. Το σακάκι "Schwabing" είναι επίσης αφιερωμένο στην 100ή επέτειο της BMW Motorrad. Με την εμφάνιση της κληρονομιάς, η Special Edition αναβιώνει ένα κλασικό σε νέο σχεδιασμό. Οι παραδοσιακές δίδυμες ρίγες και το κλασικό λογότυπο BMW προσθέτουν εντυπωσιακές οπτικές πινελιές. Τα προστατευτικά flex NP κάτω από το υψηλής ποιότητας δέρμα αγελάδας στους ώμους και τους αγκώνες εξασφαλίζουν υψηλό επίπεδο ασφάλειας. 
Ένα μεγάλο μέρος της συλλογής Gear & Garment 2023 είναι αποκλειστικά αφιερωμένο στην BMW GS. Το νέο μπουφάν "GS Adrar" χαρακτηρίζεται από μια αίσθηση ράλι κληρονομιάς και είναι ιδανικά προσαρμοσμένο για χρήση σε ζεστές θερμοκρασίες και προσφέρει πολλές επιλογές αερισμού. Το ελαφρύ σακάκι διαθέτει προστατευτικά NP3 στους ώμους και τους αγκώνες και ένα προστατευτικό πλάτης NP3. Οι δερμάτινες εφαρμογές στους αγκώνες και τον γιακά είναι λεπτομέρειες ιδιαίτερα υψηλής ποιότητας. Και φυσικά είναι διαθέσιμα και ασορτί παντελόνια.
 
 
 
P90490146_highRes_bmw-motorrad-sneaker.jpg
 
Μπότες και αθλητικά παπούτσια.
Οι μπότες "M Pro Race Comp" ικανοποιούν τις υψηλότερες απαιτήσεις απόδοσης και χαρακτηρίζονται από τα μεγάλα προστατευτικά στοιχεία τους από σκληρό πλαστικό. Τα πλαϊνά, αντικαταστάσιμα ρυθμιστικά μαγνησίου στη φτέρνα και τη μύτη της μπότας αποτρέπουν τους τραυματισμούς, κάνουν τις μπότες πολύ ανθεκτικές. Ο χαρακτήρας απόδοσης των μποτών ολοκληρώνεται από την έγχρωμη σχεδίαση BMW M. Οι αντιανεμικές και αδιάβροχες μπότες "Pro Race GTX" ξεχωρίζουν χάρη στη μοντέρνα εμφάνισή τους και τα διάφορα χαρακτηριστικά ασφαλείας.
Ένας αντικαταστάσιμος ολισθητήρας δακτύλων, τρισδιάστατη προστασία φτέρνας και προστατευτικό κνήμης μεγάλης επιφάνειας αποτρέπουν τους τραυματισμούς και αυξάνουν την ανθεκτικότητα. Ένα μεγάλο λογότυπο BMW Motorrad ολοκληρώνει τη σχεδίαση. Τα υλικά που ταιριάζουν στη μοτοσυκλέτα συναντούν το μοντέρνο ντιζάιν - αυτό είναι το θέμα των καινοτόμων πάνινα παπούτσια "KnitRace" με αέρινη τεχνολογία 3D πλεκτού. Τα κομψά αθλητικά παπούτσια είναι πιστοποιημένα ως μπότες μοτοσικλέτας (επίπεδο 1) χάρη στην προστασία του μοχλού ταχυτήτων και στα χαρακτηριστικά ασφαλείας, όπως ενσωματωμένη προστασία αστραγάλου και 3D προστατευτικό φτέρνας.
Ξεχωρίζουν λόγω της συμπαγούς τους εμφάνισης και της έγχρωμης εκτύπωσης BMW M στη φτέρνα. Τα πάνινα παπούτσια "Seoul GTX" δεν είναι μόνο ωραία να τα δεις. Η μεμβράνη GORE-TEX® προστατεύει αξιόπιστα από τον άνεμο και το νερό, ενώ η ανθεκτική σε λάδια και καύσιμα σόλα και η ενσωματωμένη προστασία φτέρνας και αστραγάλου εξασφαλίζουν υψηλό επίπεδο ασφάλειας. Το κρυφό φερμουάρ στο εσωτερικό κάνει να τα φοράτε και να τα αφαιρείτε γρήγορα και εύκολα.
 
 
 
P90490144_highRes_bmw-motorrad-gloves-.jpg
 
Γάντια.
Όσον αφορά τα γάντια, η συλλογή Gear & Garment 2023 δεν αφήνει τίποτα να είναι επιθυμητό. Η γκάμα εκτείνεται από σούπερ σπορ γάντια απόδοσης έως κλασικά σχεδιαστικά σε στυλ vintage καθώς και σκληρά προστατευτικά χεριών για περιπετειώδη οδήγηση εκτός δρόμου BMW GS. Για παράδειγμα, τα γάντια "GS Rallye" είναι οι ιδανικοί σύντροφοι για όλες τις περιπέτειες εκτός δρόμου σε υψηλές θερμοκρασίες. Το επάνω τμήμα είναι κατασκευασμένο από διαπερατό από τον αέρα, εξαιρετικά ανθεκτικό στην τριβή ύφασμα με μεγάλα προστατευτικά για τις αρθρώσεις, καθιστώντας αυτό το ιδανικό γάντι εκτός δρόμου. Η παλάμη από δέρμα κατσίκας με ζώνες ενισχύσεις παρέχει επίσης μέγιστη πρόσφυση.
 
P90490145_highRes_bmw-motorrad-vest-hi.jpg
 
Λειτουργική & καθημερινή ένδυση.
Εκτός από τον παραδοσιακό εξοπλισμό αναβάτη μοτοσυκλέτας, η συλλογή Gear & Garment 2023 προσφέρει επίσης πληθώρα λειτουργικών και καθημερινών ενδυμάτων καθώς και αξεσουάρ.
 Για παράδειγμα, το γιλέκο "HighViz" που βελτιώνει δραστικά την ορατότητα στην οδική κυκλοφορία και αυξάνει την ασφάλεια χάρη στα ανακλαστικά υλικά και το εντυπωσιακό χρώμα. Πρακτικό: Το γιλέκο εφαρμόζει σφιχτά και δεν χτυπάει στον αέρα. Μπορεί να φορεθεί πάνω από όλα τα σακάκια και τα κοστούμια BMW Motorrad και το μικρό του μέγεθος συσκευασίας το κάνει εύκολο να το αποθηκεύσετε. Από την άλλη, το σακάκι "Quilt", ένα ελαφρύ, υφαντό σακάκι με κουκούλα με γύψο και στάμπα στο μπροστινό μέρος και το άνετο "Zip-Hoodie GS" με φερμουάρ και μεγάλη στάμπα στην πλάτη είναι ιδανικά για να το φορέσετε το βράδυ.
 
Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
ΒΙΚΕΙΤ! Γράφτηκε από
Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 17 Δεκεμβρίου 2022 22:51

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon