.
Κατηγορία Μπότες
Τετάρτη, 29 Μαρτίου 2023 07:34

Gaerne – Ιταλική υπόδηση που θα βρείτε στη Moto Market

Η Gaerne, είναι αμιγώς ιταλική εταιρεία που επικεντρώνεται στην ασφάλεια των κάτω άκρων μας. Θα τη βρείτε στη Moto Market.

Ήταν το 1962 όταν ο Ernesto Gazzola, ειδικός στην αθλητική υπόδηση, ίδρυσε τη Gaerne, μια εταιρεία που αποτελεί παράδειγμα του τι εστί «Made in Italy», φτάνοντας να έχει πλέον παγκόσμια παρουσία σε όλες τις μορφές του δίτροχου και μηχανοκίνητου αθλητισμού. Η φιλοσοφία της φίρμας βασίζεται στις δεξιότητες και τις παραδοσιακές τεχνικές των εξειδικευμένων τεχνητών της, την αυστηρή επιλογή υλικών και την άνευ συμβιβασμών επιδίωξη της ποιότητας και του σχεδιασμού μέσα από πρωτότυπες ιδέες και λύσεις. Όπως είχε πει και ο ίδιος ο Gazzola άλλωστε, «Όποιος φοράει τα παπούτσια μου θα πρέπει να ναι περήφανος κάθε μέρα, καθώς Gaerne σημαίνει ποιότητα δίχως συμβιβασμούς.»

gaer2.jpg

Η Gaerne δραστηριοποιείται και στο χώρο των ποδηλατικών παπουτσιών, ωστόσο το μεγαλύτερο μέρος της γκάμας της αποτελούν τα υποδήματα για μοτοσυκλετιστές. Δεν είναι τυχαία άλλωστε και η παρουσία της σε πλήθος αγωνιστικών διοργανώσεων, όπως το αμερικάνικο πρωτάθλημα motocross, το MXGP, οι κατηγορίες supersport και superbike, οι αγώνες rally και endure, το freestyle MX και το Trial. Ναι, σε όλα τα παραπάνω η Gaerne παρέχει στους αναβάτες της τη δέουσα προστασία.

gaer3.jpg

Η ασφάλεια επιτυγχάνεται με διάφορα καινοτόμα συστήματα, όπως το Gaerne Floating System από ίνες άνθρακα, που επιτρέπει τη φυσική κίνηση του ποδιού και αποτρέπει το στρίψιμο του αστραγάλου χωρίς να θυσιάζει την ελευθερία κινήσεων αλλά και το καινοτόμο σύστημα περιστροφής αστραγάλου (Pivot System), που σχηματίζει έναν ευέλικτο σύνδεσμο μεταξύ του άνω μέρους της μπότας και της κάτω περιοχής του ποδιού για πρόσθετο έλεγχο και υποστήριξη.

gaer4.jpg

Έχοντας προτάσεις που ξεκινούν από μποτάκια καθημερινής χρήσης με όλες τις απαραίτητες προστασίες –και αδιαβροχοποιήσεις- μέχρι αγωνιστικές μπότες κάθε είδους, η Gaerne μπορεί να καλύψει τις ανάγκες μας στην καθημερινότητα, στη βόλτα και στον αγώνα.

Θα βρείτε τα προϊόντα της στη Moto Market με ένα κλικ εδώ.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon