.
Κατηγορία Μπότες
Τρίτη, 23 Μαϊος 2023 11:42

Eleveit Antibes Air Canvas – Ασφάλεια και δροσερή καθημερινή πρακτικότητα

Η ιταλική Eleveit παρουσιάζει το τρίτο μέλος της οικογένειας Antibes, σχεδιασμένα για πλήρη προστασία και άνεση τους πιο ζεστούς μήνες του χρόνου.

Μετά τα αδιάβροχα Antibes WP Full Leather και Antibes WP Canvas, η Eleveit προσθέτει στη γκάμα της και το νέο Air Canvas.

Πρόκειται για ένα μποτάκι μοτοσυκλέτας κατασκευασμένο από μια νέα γενιά canvas πλεγμένη σε διαδοχικές στρώσεις εξασφαλίζοντας εξαιρετική διαπνοή για τα μποτάκια, κάτι σημαντικότατο τις πιο ζεστές εποχές του χρόνου.

1066W ANTIBES AIR CANVAS anthracite close up 2022 hd 03

Η σχεδίασή τους προβλέπει άνετο φόρεμα τόσο στην οδήγηση της μοτοσυκλέτας όσο και στο περπάτημα, εξασφαλίζοντας την απαραίτητη προσαρμοστικότητα και πρακτικότητα που απαιτείται από ένα καθημερινό sneaker που φοριέται όλη μέρα.

Παράλληλα, όλα τα βασικά στοιχεία ασφάλειας του ποδιού είναι παρόντα σε όλα τα μοντέλα της σειράς Antibes, με προστατευτικά σε δάχτυλα, φτέρνα και αστραγάλους, αλλά και ειδικό ελαστικό υλικό ενσωματωμένο στο πάνω μέρος των παπουτσιών για τα προφυλάξει από τον λεβιέ αλλαγής ταχυτήτων.

1066W ANTIBES AIR CANVAS anthracite close up 2022 hd 01

Τα νέα Antibes AIR Canvas διαθέτουν πιστοποίηση CE και θα είναι διαθέσιμα σε μεγέθη από 36 ως 48, σε έναν μόνο χρωματισμό που χαρακτηρίζεται από δύο τόνους του γκρι.

Αντιπρόσωπος Eleveit στην Ελλάδα: Moto Market

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Σπύρος Τσαντήλας

Λίγο μετά το τέλος των σπουδών του στο Τμήμα Φυσικής του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και τους απαραίτητους 18 μήνες στρατιωτικής θητείας, πρωτομπήκε στον χώρο από το περιοδικό ΜΟΤΟ στις αρχές του 2000.

Συνέχισε περνώντας από σχεδόν όλα τα περιοδικά του χώρου, 2Τροχοί, 0300, Moto Τρίτη – ξέφυγε το Powerbikes που δεν το πρόλαβε πριν κλείσει. Από το 2008 άφησε πίσω το χαρτί για την αμιγώς διαδικτυακή απόπειρα του πρωτοποριακού eBike και έκτοτε συνεχίζει να συνεργάζεται με ηλεκτρονικά μέσα τόσο εσωτερικού όσο και εξωτερικού.

Σπύρος Τσαντήλας Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 23 Μαϊος 2023 11:49

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon