.
Κατηγορία Κράνη
Πέμπτη, 21 Ιανουαρίου 2016 12:18

Arai RX-7V Vinales

 

Στα χρώματα του ανερχόμενου ταλέντου του MotoGP

 

Το νέο κράνος RX-7V της ARAI σε έκδοση-ρέπλικα του ανερχόμενου ταλέντου στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα MotoGP Maverick Vinales.

Η έκδοση Vinales διαθέτει τον αριθμό 25 πάνω της, αριθμό με τον οποίο αγωνίζεται ο Ισπανός αναβάτης, ενώ έρχεται σε τριχρωμία λευκού, μπλε και κόκκινου.

Θυμίζουμε πως το RX7V καλύπτει προδιαγραφές ασφαλείας τόσο SNELL, όσο και ECE 2205, με νέο κέλυφος, αεραγωγούς, ζελατίνα, και εσωτερικά.

Με το εντελώς νέο εξωτερικό κέλυφος PB-SNC², το επαναστατικό σύστημα ζελατίνας VAS (“Variable Axis System” – Σύστημα μεταβλητού άξονα) και με τη σημαντικά ομαλότερη περιοχή γύρω από τους κροτάφους, το νέο RX-7V αποτελεί σημείο αναφοράς στην κατηγορία των premium κρανών.

Από την επίσης νέα Eco Pure εσωτερική επένδυση, λεπτότερη από ποτέ, στους νέους αεραγωγούς για καλύτερη διάχυση του αέρα, κάθε σημείο του RX-7V μαρτυρά την απόλυτη προσοχή στη λεπτομέρεια, που είναι τόσο χαρακτηριστική για την ARAI.

Η ARAI βελτιώνει διαρκώς την απόδοση των κρανών της αντλώντας πληροφορίες από πραγματικά σενάρια ατυχημάτων και χάρη στο νέο, δυνατότερο κέλυφος και το σύστημα VAS (Variable Axis System), το RX-7V είναι πιο κοντά στο ιδανικό σχήμα κράνους παρά ποτέ.

MC motor import S.A.
www.mcmotor.gr
Μιχαλακοπούλου 44, Αθήνα
τηλ: 210 7212986
Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Κώστας Γκαζής

Σπούδασε δημοσιογραφία και ΜΜΕ στο Farnborough College of Technology, και κατόπιν σκηνοθεσία και σενάριο για κινηματογράφο στο Westminster University στο Λονδίνο. Συντάκτης μοτοσικλέτας και ATV σε περιοδικά / ένθετα / τηλεόραση για τα προηγούμενα 20 χρόνια. Ξεκίνησε το 1999 από το περιοδικό "ΜΟΤΟ", και στη συνέχεια πέρασε ως συντάκτης από τα περιοδικά "0300", "2 Τροχοί", "MotoXtreme" και "Moto-Τρίτη" -στο τελευταίο διευθυντής σύνταξης τα τελευταία χρόνια.

Στην τηλεόραση δούλεψε ως συντάκτης / παρουσιαστής στην εκπομπή "TRACTION", από το 2003-2009, ενώ ήταν παρουσιαστής στην εκπομπή ποδηλάτου "2 Πετάλια Δρόμος" για την ΕΤ3, από το Σεπτέμβριο του 2011 έως τον Δεκέμβριο του 2012.

Ήταν υπεύθυνος για την ύλη μοτοσυκλέτας του ένθετου Turbo Derby κατά τη διάρκεια 2008-2009.
Συμμετείχε ως αγωνιζόμενος ATV σε χώμα και άσφαλτο, στους ελληνικούς αγώνες, για 2 χρόνια.
Κέρδισε το πρώτο βραβείο στον διαγωνισμό διηγήματος νέων συγγραφέων «Hotel Internet» των εκδόσεων Πατάκη, με «το αγαπημένο σου ξόρκι», το οποίο εκδόθηκε στο συλλογικό έργο «Χαμένοι στο Διαδίκτυο» (ISBN: 9789601631103).

Κώστας Γκαζής Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 21 Ιανουαρίου 2016 17:04

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Κράνος Extreme από την Kenny Arai RX-7V Dani »
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon