.
Κατηγορία Jacket
Τετάρτη, 16 Σεπτεμβρίου 2015 17:41

Jacket Black BikeTyrus

 

Για όλες τις εποχές

 

 

Το νέο οικονομικό Jacketτης BlackBikeείναι κατασκευασμένο από υλικό CORDURA 500 DNylon, 1000 DNylon και 600 DPolyester για χρήση και στις τέσσερις εποχές. Έχει 100% αεριζόμενη και αδιάβροχη μεμβράνη εσωτερικά προσφέροντας την αναπνοή που χρειάζεται το σώμα μας αλλά και την απόλυτη στεγανότητα από το νερό. 

Η εσωτερική θερμική επένδυση και το περιλαίμιο από fleeceπου επεκτείνεται μέχρι τη μύτη, εφαρμόζουν στο μπουφάν και ενισχύουν τη θερμοκρασία του σώματος, αφαιρώντας τα εύκολα οποιαδήποτε στιγμή. 
Το σύστημα του εξαερισμού θα διατηρήσει την σωστή ποσότητα αέρα που χρειάζεται το σώμα, ενώ στην πιο ζεστή εποχή τη θέση της χειμωνιάτικής επένδυσης θα πάρει μια δικτυωτή για άνεση.
Με την παρουσία φερμουάρ ΥΚΚ και στη μέση έχει τη δυνατότητα σύνδεσης με οποιοδήποτε παντελόνι, ενώ τα  CE προστατευτικά σε ώμους-αγκώνες και πλάτη σε το συνδυασμό με το 1000
Nylonύφασμα θα προσφέρουν τη μέγιστη προστασία του αναβάτη.
Μια πολύ καλή και οικονομική πρόταση από την
BlackBike, (προσφέροντας και τη δυνατότητα αντικατάστασης των 3M Scotchlite αντανακλαστικών της) που θα καλύψει τις ανάγκες κάθε εποχής, με την μέγιστη άνεση και ασφάλεια..

Τιμή: 119,90
euro

Motofashion.gr

 

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Τάκης Μανιάτης

Γεννημένος στην Αθήνα το 1974, είναι πολυνίκης σε αγώνες enduro, motocross και scramble, πολύ-πρωταθλητής Ελλάδος Enduro (2004 - '05, '06), με συμμετοχές στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, ενώ έχει εκπροσωπήσει δύο φορές την Ελλάδα στην “Ολυμπιάδα του Enduro”, International Six Days Enduro (ISDE Σλοβακία 2005, Νέα Ζηλανδία 2006) ως μέλος της εθνικής ομάδας.

Μηχανολόγος Μηχανικός, Εκδότης και διευθυντής των αναγνωρισμένων περιοδικών μοτοσυκλέτας BIKEIT και CITYRIDER, είναι Δημοσιογράφος μέλος της Ένωσης Συντακτών Αυτοκινήτου Μοτοσυκλέτας (ΕΣΣΑΜ) και Συντάκτης Ειδικού Τύπου - μέλος της Ένωσης Συντακτών (ΕΣΠΗΤ) επί 22 συναπτά έτη.

Ακόμη, είναι ιδιοκτήτης της Σχολής Ασφαλούς Οδήγησης RIDEIT, συνυπογράφοντας την Ευρωπαϊκή Χάρτα Οδικής Ασφάλειας, με στόχο την διάδοση της ασφαλούς οδήγησης και την μείωση των τροχαίων ατυχημάτων.

Είναι επίσημα πιστοποιημένος εκπαιδευτής προηγμένης οδήγησης αναβατών μοτοσυκλέτας της BMW Motorrad με εκπαίδευση στο Hehlingen της Γερμανίας.
Έχει συνεργαστεί με τα μεγαλύτερα περιοδικά μοτοσυκλέτας της χώρας, από το '96.

Τάκης Μανιάτης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 16 Σεπτεμβρίου 2015 17:41

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Jacket Black Bike Caspian Jacket Buse Lago Pro »
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon