.
Κατηγορία Jacket
Πέμπτη, 01 Μαρτίου 2018 08:15

Μπουφάν Revit Sand 3 Silver/Anthracite

 

Ποιότητα υψηλών προδιαγραφών

Το μπουφάν Revit Sand 3 έχει έναν απόλυτο χρηστικό χαρακτήρα. Tο σκληρό εξωτερικό του περίβλημα είναι κατασκευασμένο από πολυεστέρ ripstop και PWR | κέλυφος, έτοιμο να αναλάβει τις υπαίθριες οδικές σας περιπέτειες. 

Από έξω προς τα μέσα θα συναντήσετε τη αναπνέουσα και αποσπώμενη μεμβράνη hydratex® 3L, η οποία με την τοποθέτησή της εγγυάται 100% αδιάβροχη προστασία. Η χρήση της αποσπώμενης θερμικής επένδυσης καθιστά το μπουφάν μηχανής Revit  Sand 3 εξαιρετικά αποτελεσματικό ακόμη και σε πολύ χαμηλές θερμοκρασίες. 

Η Revit λαμβάνοντας υπόψη της την ακραία χρήση και την υψηλή αντοχή κατά τη κατασκευή του, το προετοιμάσανε για πρόσδεση κολάρων αυχένα Leatt® και Moveo®, με το Challenger εσωτερικό ψυκτικό γιλέκο αλλά και με το ανακλαστικό γιλέκο Connector HV. 

Μια πληθώρα επιλογών ρύθμισης - συμπεριλαμβανομένων των κορδονιών στους γοφούς σας επιτρέπουν να βελτιστοποιήσετε την προσαρμογή του μπουφάν ανάλογα με τη διαμόρφωση που έχετε επιλέξει. Ο εξοπλισμός διαθέτει τα υψηλής ποιότητας και αναβαθμισμένα προστατευτικά SEEFLEX™  CE-level 2, αλλά και την επιλογή αναβάθμισης εγκαθιστώντας το προστατευτικό πλάτης SEESOFT ™ CE-level 2. 

Με την αφαίρεση των δύο επενδύσεων, το Revit Sand 3 προσφέρει μέγιστο εξαερισμό στους βραχίονες και στο σώμα, ο οποίος ρυθμίζεται μέσω ιμάντα στη μέση που προωθεί ενεργά τη ροή του αέρα. Τέλος, διαθέτει πολλές επιλογές αποθήκευσης και τη δυνατότητα τοποθέτησης της φωτογραφικής σας μηχανής στις ζώνες των ώμων, ανοίγοντας έτσι το δρόμο για την επόμενη σας περιπέτεια!

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

-Υλικά κατασκευής Polyester | Lorica® | PWR|shell 500D | polyester 600D

-SEEFLEX™ νέα προστατευτικά σε αγκώνες και ώμους

-Αφαιρούμενη 100% αδιάβροχη μεμβράνη Hydratex

-Αφαιρούμενη θερμική επένδυση

-Δυνατότητα τοποθέτησης προστατευτικού πλάτης Rev'IT Seesoft RV

-Φερμουάρ αερισμού στο θώρακα, τα χέρια και την πλάτη

-Φερμουάρ σύνδεσης με παντελόνι

-Δυο εξωτερικές τσέπες  μπροστά και μια  μεγάλη πίσω η οποία χρησιμεύει και για την -φύλαξη της επένδυσης

-Μια εσωτερική τσέπη

-Ρυθμιζόμενα σημεία εφαρμογής στη μέση , στα χέρια και στους καρπούς

-Ρυθμιζόμενο κολάρο

-Ανακλαστικά σημεία στο στήθος και την πλάτη

-Αναμονές για την τοποθέτηση του γιλέκου Vest Connector ΗV της Rev'it  το οποίο ενισχύει την ορατότητα για μεγαλύτερη ασφάλεια

-Αναμονές εσωτερικά για την τοποθέτηση του γιλέκου Challenger Cooling Vest της Rev'it  το οποίο διατηρεί χαμηλή την θερμοκρασία του σώματος σε υψηλές θερμοκρασίες.

-Aναμονές για τοποθέτηση συστήματος κολάρου προστασίας αυχένα

Τιμή: 404,99 ευρώ

Bikers World

Αλ.Παναγούλη 47, Νέα Ιωνία

Πειραιώς 86, Αθήνα

Τηλ.:+30 210 2772422

Τηλ.: +30 210 3424454

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Θοδωρής Ξύδης

Ο Θοδωρής Ξύδης είναι συντάκτης ειδικού Τύπου-δημοσιογράφος από το 2005. Ξεκίνησε να εργάζεται το 2006 στο site του περιοδικού Auto Τρίτη και την επόμενη χρονιά στο περιοδικό μοτοσυκλέτας Moto Τρίτη. Εκεί παρέμεινε μέχρι και το 2016, εκτελώντας έως και χρέη αρχισυντάκτη/διευθυντή σύνταξης. Από το 2016 αποτελεί μέλος της ομάδας του BIKEIT! Απόφοιτος του New York College με πτυχίο στην Επικοινωνία, με αγάπη για την φωτογραφία, τα gadgets και για οτιδήποτε έχει τροχούς και... αυτοκινείται.

Θοδωρής Ξύδης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 01 Μαρτίου 2018 11:01

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Dainese Settantadue Jacket KTM Pegscratch EVO »
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon