.
Κατηγορία Jacket
Παρασκευή, 19 Ιανουαρίου 2018 11:06

Dainese Settantadue

 

Νέα collection τεχνικού ρουχισμού σε ρετρό στιλ

 

Η Dainese διαθέτει πλέον τη δική της νέο-ρετρό σειρά τεχνικού ρουχισμού, με το όνομα Settantadue. Κλασικό ύφος σε συνδυασμό με σύγχρονα υλικά και κορυφαία προστασία.

Η σειρά Settantadue αναβιώνει την ιστορία του τεχνικού ρουχισμού μοτοσυκλέτας, με μια μοναδική ερμηνεία.

renato montagner 1

Ο Art Director Renato Montagner εξηγεί τι οδήγησε στη γέννηση του νέου αυτού εμπορικού ονόματος: «Κύριος στόχος της Settantadue είναι να ερμηνεύσει τις ρίζες της Dainese και τα 45 χρόνια εμπειρίας της, παραμένοντας όμως πάντα στην αιχμή της καινοτομίας. Η παραδοσιακή επεξεργασία του δέρματος, η προσοχή στη λεπτομέρεια, και η ενσωμάτωση των προστατευτικών Pro-Armor δίχως να χαλάσουν οι γραμμές του ρούχου. Ερμηνεία, όχι πιστή αντιγραφή. Κι όπως την ιστορία δεν τη γράφουν μόνο οι ήρωες, έτσι και το στιλ δεν ανήκει μόνο στους πρωταθλητές. Για αυτό αντλήσαμε έμπνευση από τον καθημερινό αναβάτη, που θέλει να εκφραστεί μέσα από τη μοτοσυκλέτα, και να κρατήσει ζωντανό το πνεύμα αυτού του πάθους.»

dainese settantadue 1

Το δερμάτινο jacket είναι το αστέρι της πρώτης collection Dainese Settantadue. Η οικογένεια περιλαμβάνει τρεις διαφορετικές γραμμές: Archetypes, Speed Leather και Demon Flower.

dainese chiodo72 leather jacket

Η Archeypes (αρχέτυπα) επικεντρώνεται σε cult προιόντα, όπως το Chiodo, το κλασικό δερμάτινο jacket που αγαπήθηκε από τους αναβάτες μοτοσυκλέτας και τους ταξιδιώτες των 60s και 70s.

dainese settantadue 8

Η Speed Leather επαναφέρει στο προσκήνιο jacket όπως τα Toga72 & Rapida72, jacket που εμπνέονται από τις πρώτες δερμάτινες φόρμες της Dainese.

dainese settantadue 5

Στη σειρά Demon Flower βρίσκουμε το Patina72, με το ξεχωριστό στιλ που δημιούργησε ο Νεοϋορκέζος καλλιτέχνης Othelo Gervacio.

Φωτογραφίες

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Κώστας Γκαζής

Σπούδασε δημοσιογραφία και ΜΜΕ στο Farnborough College of Technology, και κατόπιν σκηνοθεσία και σενάριο για κινηματογράφο στο Westminster University στο Λονδίνο. Συντάκτης μοτοσικλέτας και ATV σε περιοδικά / ένθετα / τηλεόραση για τα προηγούμενα 20 χρόνια. Ξεκίνησε το 1999 από το περιοδικό "ΜΟΤΟ", και στη συνέχεια πέρασε ως συντάκτης από τα περιοδικά "0300", "2 Τροχοί", "MotoXtreme" και "Moto-Τρίτη" -στο τελευταίο διευθυντής σύνταξης τα τελευταία χρόνια.

Στην τηλεόραση δούλεψε ως συντάκτης / παρουσιαστής στην εκπομπή "TRACTION", από το 2003-2009, ενώ ήταν παρουσιαστής στην εκπομπή ποδηλάτου "2 Πετάλια Δρόμος" για την ΕΤ3, από το Σεπτέμβριο του 2011 έως τον Δεκέμβριο του 2012.

Ήταν υπεύθυνος για την ύλη μοτοσυκλέτας του ένθετου Turbo Derby κατά τη διάρκεια 2008-2009.
Συμμετείχε ως αγωνιζόμενος ATV σε χώμα και άσφαλτο, στους ελληνικούς αγώνες, για 2 χρόνια.
Κέρδισε το πρώτο βραβείο στον διαγωνισμό διηγήματος νέων συγγραφέων «Hotel Internet» των εκδόσεων Πατάκη, με «το αγαπημένο σου ξόρκι», το οποίο εκδόθηκε στο συλλογικό έργο «Χαμένοι στο Διαδίκτυο» (ISBN: 9789601631103).

Κώστας Γκαζής Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 19 Ιανουαρίου 2018 11:13

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Μπουφάν Revit Ronson Dark-Green Μπουφάν Revit Sand 3 Silver/Anthracite »
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon