.
Δευτέρα, 11 Σεπτεμβρίου 2023 08:01

Givi Trekker Outback Evo – Η εξέλιξη του είδους

10 χρόνια μετά την παρουσίαση των πρώτων βαλιτσών αλουμινίου της, η GIVI επιστρέφει με την εξέλιξη της κορυφαίας σειράς της, Outback.

Οι νέες βαλίτσες ονόματι EVO είναι η απόλυτη εκδοχή του στυλ που επιβάλλει η μάρκα, καθώς έχουν αναπτυχθεί ώστε να ανταποκρίνονται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στις ανάγκες των μοτοσυκλετιστών που αναζητούν αξεσουάρ αφιερωμένα στην περιπέτεια.

Αυτή τη στιγμή, αυτή η σειρά διαθέτει τριπλέτα, διαθέσιμη σε δύο φινιρίσματα, με κεντρική βαλίτσα 58 λίτρων και ένα ζευγάρι πλαϊνές χωρητικότητας 37 λίτρων. Στο πολύ εγγύς μέλλον, θα προστεθεί μια πλαϊνή θήκη με περιγράμματα για να κάνει τις Outback Evo ακόμα πιο "exclusive".

Outback223.jpg

Για να αναφέρουμε μερικά στοιχεία των νέων βαλιτσών, η παραγωγή τους περιλαμβάνει τουλάχιστον 16 ειδικά καλούπια και φέρνει μαζί της 6 πατέντες και ειδικά επιλεγμένα εξαρτήματα. Το αποτέλεσμα αυτών των προσπαθειών είναι μεγαλύτερη ευελιξία στη χρήση, πιο ελκυστική σχεδίαση και αντοχή στην πίεση για μέγιστη απόδοση σε μοτοσυκλέτες Adventure και maxi-enduro. Γενικότερα, η σειρά Outback Evo ανταποκρίνεται στις ανάγκες όσων σχεδιάζουν μεγάλες περιπέτειες με μοτοσυκλέτα.

Outback323.jpg

Το κλείσιμο μέσω Security Lock διατίθεται στάνταρ, ενώ αγοράζοντας ένα ζευγάρι πλαϊνές βαλίτσες Outback Evo, είναι διαθέσιμος ένας τρίτος κύλινδρος κλειδώματος που μπορεί να τοποθετηθεί στην επάνω βαλίτσα. Ακόμα, μπορεί να χρησιμοποιηθεί ένα μόνο κλειδί για ολόκληρο το κιτ.

Τα highlights της νέας σειράς βαλιτσών της Givi είναι τα εξής:

  • Ενημερωμένη αισθητική
  • Νέες πάνω και κάτω γωνίες, με ενσωματωμένες θηλιές για ιμάντες, με τις κάτω γωνίες να βελτιώνουν τη μηχανική σφράγιση με την πάροδο του χρόνου και είναι εξοπλισμένες με οπές
  • Περιστρεφόμενο σύστημα καπακιού που επιτρέπει την πλήρη αφαίρεση του
  • Στεγανότητα, με τις δοκιμασίες να πραγματοποιούνται με ειδικό μηχάνημα που προσομοιώνει βροχή με παροχή μεγαλύτερη από 20 λίτρα/λεπτό


Τέλος, θα βρείτε τις νέες βαλίτσες της Givi στα καταστήματα της αλυσίδας Moto Market.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon