.
Παρασκευή, 03 Ιουνίου 2022 16:11

BMW Motorrad Urban Collection

[Δελτίο Τύπου]

Αποθηκευτικές λύσεις για τη μοτοσυκλέτα ή το σκούτερ BMW που λύνουν τα χέρια στην καθημερινότητα.

Η νέα Urban Collection της BMW Motorrad περιλαμβάνει μια συλλογή από tank bags, πλαϊνές και κεντρικές βαλίτσες, καθώς και μια τσάντα πλάτης, που έρχεται να συμπληρώσει την υπάρχουσα Black Collection. Κατασκευάζεται από υλικά υψηλής ποιότητας, πανεύκολη στη συντήρηση και συνδυάζουν μεγάλη ανθεκτικότητα στον χρόνο και χρηστικότητα με σύγχρονη σχεδίαση.

P90465217 highRes

Urban Collection Tank Bags

Διαθέσιμα σε διάφορα μεγέθη και σχήματα, οι τρεις νέες τσάντες ρεζερβουάρ (tank bags) της Urban Collection θα καλύψουν κάθε ανάγκη και κάθε μοτοσυκλέτα. Η σειρά Tank Bag Urban Collection Large (GS) έχει χωρητικότητα 11 ως 16 λίτρα και είναι σχεδιασμένη ειδικά για μοτοσυκλέτες με ρεζερβουάρ καυσίμου που χαρακτηρίζονται από έντονη κλίση, ενώ η Tank Bag Urban Collection Large (11 - 16 litres) προορίζεται για ρεζερβουάρ με ημικυκλικό σχήμα.

Η τρίτη σειρά είναι η Tank Bag Urban Collection Small, χωρά 5 λίτρα και έρχεται να εξυπηρετήσει εκεί που δεν απαιτείται μεγάλος αποθηκευτικός χώρος.

Με αντιολισθητικό αφρώδες υλικό στο κάτω μέρος τους, εξοπλίζονται με αφαιρούμενη αδιάβροχη εσωτερική τσάντα και ασφαλίζονται στη θέση τους εύκολα και σταθερά. Ειδικές δαγκάνες στο μπροστινό τους μέρος διευκολύνουν τον ανεφοδιασμό με καύσιμο. Έχουν ιμάντες με τους οποίους εναλλακτικά μπορούν να δεθούν και στη σχάρα ή στη σέλα του συνεπιβάτη.

Όλα τα tank bags διαθέτουν υδατοαπωθητικά διπλά φερμουάρ στον κεντρικό τους χώρο, εξωτερική τσέπη με φερμουάρ, δίοδο για καλώδιο και χρωματιστή φόδρα στο εσωτερικό για ευκολότερη επισκόπηση των περιεχομένων.

Ειδικά το Large / (GS) διαθέτει στην πάνω πλευρά του μια αδιάβροχη διαφανή τσέπη που επιτρέπει τον χειρισμό οθονών αφής.

Για όλα τα μοντέλα διατίθενται ιμάντες συγκεκριμένοι για κάθε μοντέλο μοτοσυκλέτας.

P90465218 highRes

Urban Collection Backpack

Η τσάντα πλάτης έχει όγκο 20 λίτρων και είναι ιδανική για καθημερινή χρήση ή μια ημερήσια απόδραση, εφοδιασμένη με πολλές πρακτικές λειτουργίες.

Το αδιάβροχο κεντρικό τμήμα της κλείνει με πλαστικοποιημένο διπλό φερμουάρ και έχει ειδική τσέπη για λάπτοπ μεγέθος έως 15 ιντσών. Δύο εξωτερικές τσέπες διευρύνουν τον αποθηκευτικό χώρο για πράγματα άμεσης πρόσβασης.

Διαθέτει ακόμη πλεκτή εσωτερική τσέπη, χρωματιστή φόδρα, χερούλι μεταφοράς και ρυθμιζόμενους ιμάντες για ώμους, στήθος και μέση, καθώς και ανακλαστικές λωρίδες.

P90465216 highRes

Urban Collection Side and Rear Bags

Οι Side Bags Urban Collection Large (16 λίτρα) και Urban Collection Small (10 λίτρα) έχουν ένα αδιάβροχο κεντρικό τμήμα με μεταβαλλόμενο όγκο και ανακλαστικά υλικά εξωτερικά για να συμβάλλουν στην παθητική ασφάλεια.

Χάρη σε ένα σύστημα ταχείας απελευθέρωσης η Urban Collection Large Side Bag μπορεί να ασφαλιστεί στη μοτοσυκλέτα χωρίς ιμάντες. Επιπλέον συνοδεύεται απλό εσωτερική αδιάβροχη τσάντα με θήκη για λάπτοπ έως 15 ίντσες, θήκες κλειδιών, τηλεφώνου, νερού και μια ακόμη που κλείνει με φερμουάρ.

Με τον στυλάτο σχεδιασμό τους και τις μεγάλες χειρολαβές μεταφοράς, οι Rear Bags Large και Small μπορούν άνετα να χρησιμοποιηθούν και εκτός μοτοσυκλέτας. Το κεντρικό τους κομμάτι μπορεί να φιλοξενήσει ένα κράνος, ενώ οι ιμάντες στήριξής τους φροντίζουν να ασφαλίζονται απόλυτα στη μοτοσυκλέτα.

Η πρακτική τους πλευρά αναδεικνύεται από την ικανότητα να αυξομειώσουν τον όγκο τους ανοίγοντας ένα φερμουάρ, από 50 ως 60 λίτρα στη μεγαλύτερη επιλογή σε 37 ως 45 στη μικρότερη (ανάλογα με το μοντέλο).

P90465219 highRes

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Σπύρος Τσαντήλας

Λίγο μετά το τέλος των σπουδών του στο Τμήμα Φυσικής του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και τους απαραίτητους 18 μήνες στρατιωτικής θητείας, πρωτομπήκε στον χώρο από το περιοδικό ΜΟΤΟ στις αρχές του 2000.

Συνέχισε περνώντας από σχεδόν όλα τα περιοδικά του χώρου, 2Τροχοί, 0300, Moto Τρίτη – ξέφυγε το Powerbikes που δεν το πρόλαβε πριν κλείσει. Από το 2008 άφησε πίσω το χαρτί για την αμιγώς διαδικτυακή απόπειρα του πρωτοποριακού eBike και έκτοτε συνεχίζει να συνεργάζεται με ηλεκτρονικά μέσα τόσο εσωτερικού όσο και εξωτερικού.

Σπύρος Τσαντήλας Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 03 Ιουνίου 2022 16:16

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « OGIO Tail Bag 2.0 - Τσάντα Ουράς Stealth Ogio Supermini Tanker 2.0 Tank Bag »
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon