.
Δευτέρα, 06 Ιουνίου 2022 10:48

Ogio Supermini Tanker 2.0 Tank Bag

 Διάσημο για το μικρό του μέγεθος, το Supermini Tanker 2.0 της Ogio είναι αυτό που λέει το όνομά του: Ένα πολύ μικρό τσαντάκι για το ρεζερβουάρ, με χωρητικότητα 6 λίτρων σε κεντρική θήκη, και ξεχωριστή θήκη για κινητό ή χάρτη!

Η δυνατότητα να βλέπεις το κινητό σου στην διάφανη θήκη και να πλοηγείσαι μέσω αυτού ή να ελέγχεις τις κλήσεις, καταργεί την βάση στο τιμόνι. Επίσης, καθιστά αδιάβροχο το κινητό σε περίπτωση βροχής - διαθέτει έξτρα αδιάβροχο κάλυμμα. Η κύρια θήκη χωράει αρκετά πράγματα άμεσης ανάγκης, άρα μπορείς να το χρησιμοποιείς ως έξτρα τσαντάκι, σε καθημερινή χρήση, αλλά και σε ταξίδια ασφάλτινα ή χωμάτινα.

Έχει μικρές διαστάσεις, 9,5 x 22,86 x 27,94 εκατοστά, και μπορείς να δέσει με ιμάντες σε κάθε μοτοσυκλέτα - ένας ιμάντας περνιέται στο λαιμό της μοτοσυκλέτας, ένας κάτω από το ρεζερβουάρ. Είναι μικρό σε μέγεθος και δεν ενοχλεί στην οδήγηση, κάτι που θα βολέψει τους αναβάτες adventure που θέλουν μεν έξτρα αποθηκευτικό χώρο, αλλά όχι να ενοχλεί στο μπροστινό τμήμα της σέλας.

Κατασκευάζεται από τεχνικά υλικά, Polyester 600D PU και PU, και θα το βρείτε στο drakosdigital, Καλλιρρόης 47-49 Νέος Κόσμος, Αθήνα, 210 9902382Ogio_Supermini_Tanker_2.0_Tank_Bag_2-web.jpg

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Τάκης Μανιάτης

Γεννημένος στην Αθήνα το 1974, είναι πολυνίκης σε αγώνες enduro, motocross και scramble, πολύ-πρωταθλητής Ελλάδος Enduro (2004 - '05, '06), με συμμετοχές στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, ενώ έχει εκπροσωπήσει δύο φορές την Ελλάδα στην “Ολυμπιάδα του Enduro”, International Six Days Enduro (ISDE Σλοβακία 2005, Νέα Ζηλανδία 2006) ως μέλος της εθνικής ομάδας.

Μηχανολόγος Μηχανικός, Εκδότης και διευθυντής των αναγνωρισμένων περιοδικών μοτοσυκλέτας BIKEIT και CITYRIDER, είναι Δημοσιογράφος μέλος της Ένωσης Συντακτών Αυτοκινήτου Μοτοσυκλέτας (ΕΣΣΑΜ) και Συντάκτης Ειδικού Τύπου - μέλος της Ένωσης Συντακτών (ΕΣΠΗΤ) επί 22 συναπτά έτη.

Ακόμη, είναι ιδιοκτήτης της Σχολής Ασφαλούς Οδήγησης RIDEIT, συνυπογράφοντας την Ευρωπαϊκή Χάρτα Οδικής Ασφάλειας, με στόχο την διάδοση της ασφαλούς οδήγησης και την μείωση των τροχαίων ατυχημάτων.

Είναι επίσημα πιστοποιημένος εκπαιδευτής προηγμένης οδήγησης αναβατών μοτοσυκλέτας της BMW Motorrad με εκπαίδευση στο Hehlingen της Γερμανίας.
Έχει συνεργαστεί με τα μεγαλύτερα περιοδικά μοτοσυκλέτας της χώρας, από το '96.

Τάκης Μανιάτης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 21 Ιουνίου 2022 12:56

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon