.
Κατηγορία Λάδια
Τρίτη, 24 Νοεμβρίου 2015 10:45

Motul 7100 4T

 

Εφτά διαφορετικά προϊόντα

 

 

Η σειρά 7100 4Τ της MOTULαποτελείται από 7 διαφορετικά προϊόντα,100% συνθετικά λιπαντικά κινητήρων και είναι σχεδιασμένη για να ανταποκρίνεται στις σύγχρονες και αυστηρές απαιτήσεις των κατασκευαστών, σε ότι αφορά κατανάλωση λιπαντικού, οικονομία καυσίμου και προδιαγραφές.
Με τεχνολογία Εστέρων στην σύνθεσή τους, τα λιπαντικά μοτοσυκλετών 7100 της MOTUL προσφέρουν εξαιρετική αντοχή στη διάτμηση με αυξημένη προστασία του κινητήρα, του συμπλέκτη και του κιβωτίου ταχυτήτων. Τα 100% συνθετικά λάδια βελτιώνουν την αντοχή της λιπαντικής μεμβράνης ιδιαίτερα σε υψηλές θερμοκρασίες και υψηλές στροφές κινητήρα.

Η προδιαγραφή JASOMA2 προδιαγράφει τα πλέον αποδοτικά επίπεδα τριβής για την σωστή εμπλοκή του συμπλέκτη σε όλες τις συνθήκες οδήγησης: την εκκίνηση, την επιτάχυνση και την σταθερή, υψηλή ταχύτητα.Το σύνολο της σειράς πληροί τις προδιαγραφές JASOMA2. Η ευκολία που προσφέρει η σειρά 7100 4Τ στην αλλαγή ταχυτήτων είναι εντυπωσιακή και οφείλεται στο γεγονός ότι βασίζεται στην τεχνολογία της γνωστής αγωνιστικής σειράς 300V.
Η τεχνολογία εστέρα που χρησιμοποιείται, προσδίδει στο λιπαντικό την ιδιότητα να προσκολλάται στα στοιχεία του κινητήρα, μειώνοντας την τριβή και την μηχανική φθορά, κυρίως κατά την εκκίνηση σε χαμηλές θερμοκρασίες.
Τα όρια των ποσοστών περιεκτικότητας φωσφόρου και θείου, όπως αυτά ορίζονται από την JASOMA2 (< 1200 ppm) προσφέρουν βελτιωμένες συνθήκες λειτουργίας του καταλύτη και προσφέρουν μεγαλύτερη διάρκεια ζωής.

Διαθέσιμα ιξώδη:
5W40 : Προτείνεται για μοτοσυκλέτες BMW, APRILIA, MOTO GUZZI, όπου απαιτείται ιξώδες SAE 5W-40.
10W30: Ιδανικό ιξώδες για κινητήρες της HONDA
10W40: Κατάλληλο για την πλειοψηφία των κατασκευαστών μοτοσυκλετών
10W50: Συνιστάται για μοτοσυκλέτες DUCATI, KTM, BMW με κινητήρες που απαιτούν ιξώδες SAE 10W-50.
10W60: Ιδανικό ιξώδες για κινητήρες HUSQVARNA, KTM, MOTO Guzzi, Aprilia, MV Agusta
15W50: Προτείνεται σε κινητήρες μοτοσυκλετών DUCATI, KTM, BMW που απαιτούν ιξώδες SAE 15W-50.
20W50: Σχεδιασμένο για twin κινητήρες, υδρόψυκτους ή αερόψυκτους και με ιξώδες τέτοιο, ώστε να αντισταθμίζεται η αραίωση του λαδιού από καύσιμο. Παρουσιάζει μειωμένη κατανάλωση λιπαντικού και επιτρέπει την εύκολη αλλαγή ταχυτήτων. Πληροί τις απαιτήσεις της Harley Davidson.
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα λάδια μοτοσυκλέτας μπορείτε να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα της MOTUL: http://www.motul.gr

 

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Τάκης Μανιάτης

Γεννημένος στην Αθήνα το 1974, είναι πολυνίκης σε αγώνες enduro, motocross και scramble, πολύ-πρωταθλητής Ελλάδος Enduro (2004 - '05, '06), με συμμετοχές στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, ενώ έχει εκπροσωπήσει δύο φορές την Ελλάδα στην “Ολυμπιάδα του Enduro”, International Six Days Enduro (ISDE Σλοβακία 2005, Νέα Ζηλανδία 2006) ως μέλος της εθνικής ομάδας.

Μηχανολόγος Μηχανικός, Εκδότης και διευθυντής των αναγνωρισμένων περιοδικών μοτοσυκλέτας BIKEIT και CITYRIDER, είναι Δημοσιογράφος μέλος της Ένωσης Συντακτών Αυτοκινήτου Μοτοσυκλέτας (ΕΣΣΑΜ) και Συντάκτης Ειδικού Τύπου - μέλος της Ένωσης Συντακτών (ΕΣΠΗΤ) επί 22 συναπτά έτη.

Ακόμη, είναι ιδιοκτήτης της Σχολής Ασφαλούς Οδήγησης RIDEIT, συνυπογράφοντας την Ευρωπαϊκή Χάρτα Οδικής Ασφάλειας, με στόχο την διάδοση της ασφαλούς οδήγησης και την μείωση των τροχαίων ατυχημάτων.

Είναι επίσημα πιστοποιημένος εκπαιδευτής προηγμένης οδήγησης αναβατών μοτοσυκλέτας της BMW Motorrad με εκπαίδευση στο Hehlingen της Γερμανίας.
Έχει συνεργαστεί με τα μεγαλύτερα περιοδικά μοτοσυκλέτας της χώρας, από το '96.

Τάκης Μανιάτης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 24 Νοεμβρίου 2015 10:46

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « DENICOL σπρέι αλυσίδας Motul 300V Factory line »
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon