.
Κατηγορία Λάδια
Τρίτη, 26 Απριλίου 2016 21:41

Motul 300V Factory line

 

H τεχνολογικά προηγμένη σειρά λιπαντικών μοτοσυκλετών

 

Εδώ και πολλές δεκαετίες η Motul βελτιώνει συστηματικά την απόδοση των λιπαντικών της, αναπτύσσοντας τους δικούς της μοναδικούς τύπους Εστέρων, με τελευταίο επίτευγμα την τεχνολογία Ester Core.

Συμμετέχοντας στα υψηλότερα επίπεδα του μηχανοκίνητου αθλητισμού, η Motul έχει αναπτύξει εξειδικευμένα αγωνιστικά λιπαντικά μοτοσικλετών με την επωνυμία Factory Line με σκοπό την παροχή επιπλέον ισχύος και αυξημένης ροπής.

Συγκεκριμένα, η σειρά 300V Factory Line Road Racing προσφέρει αυξημένη ισχύ κατά 1,30%, ενώ η έκδοση Off Road προσφέρει αύξηση ροπής 2,50% σε σύγκριση με τις προηγούμενες εκδόσεις.

Επιπλέον, η Motul έχει πετύχει την βελτιστοποίηση των προϊόντων της σε άλλους δύο τομείς: το κιβώτιο ταχυτήτων και τον συμπλέκτη υγρού τύπου. Η σειρά 300V παρέχει εξαιρετικές ιδιότητες σε ακραίες πιέσεις για την προστασία των κιβωτίων ταχυτήτων που λειτουργούν σε συνθήκες υψηλού φορτίου, ενώ ταυτόχρονα έχουν βελτιωθεί οι δείκτες τριβής του συμπλέκτη, προσφέροντας μεγαλύτερη διάρκεια ζωής και αυξημένη ανταπόκριση των δίσκων.

Το σύνολο της σειράς 300V για τετράχρονους κινητήρες αξιοποιεί επίσης τις τελευταίες τεχνολογικές εξελίξεις του μηχανοκίνητου αθλητισμού και πληροί τις προδιαγραφές JASO MA2, οι οποίες προσφέρουν ιδανικό επίπεδο τριβής για τον υγρό συμπλέκτη.

Βρείτε περισσότερες πληροφορίες για την πλήρη σειρά Motul 300V Factory Line στην ιστοσελίδα www.motul.gr.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Σπύρος Τσαντήλας

Λίγο μετά το τέλος των σπουδών του στο Τμήμα Φυσικής του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και τους απαραίτητους 18 μήνες στρατιωτικής θητείας, πρωτομπήκε στον χώρο από το περιοδικό ΜΟΤΟ στις αρχές του 2000.

Συνέχισε περνώντας από σχεδόν όλα τα περιοδικά του χώρου, 2Τροχοί, 0300, Moto Τρίτη – ξέφυγε το Powerbikes που δεν το πρόλαβε πριν κλείσει. Από το 2008 άφησε πίσω το χαρτί για την αμιγώς διαδικτυακή απόπειρα του πρωτοποριακού eBike και έκτοτε συνεχίζει να συνεργάζεται με ηλεκτρονικά μέσα τόσο εσωτερικού όσο και εξωτερικού.

Σπύρος Τσαντήλας Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 10 Μαϊος 2016 09:59

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Motul 7100 4T Denicol Ultra Bike 4-Stroke »
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon