.
Κατηγορία Λάδια
Τρίτη, 05 Μαρτίου 2024 12:48

Benelli – Πλέον έχει το «δικό της» λιπαντικό μοτοσυκλέτας

Μέσω της νέας της συνεργασίας με την Maroil-Bardahl Ιταλίας.

Στα ενημερωτικά μέσα της γειτονικής Ιταλίας, ανακοινώθηκε επίσημα η έναρξη της συνεργασίας της Benelli με την Maroil-Bardahl, γνωστές στον χώρο των λιπαντικών και λοιπών πετρελαιοειδών. Αντικείμενο της νέας συνεργασίας, η δημιουργία ενός νέου λαδιού μοτοσυκλέτας κατά αποκλειστικότητα για την Benelli Moto, ενώ η Maroil-Bardahl θα παράσχει τα λιπαντικά για την μάρκα, τουλάχιστον στην αγορά της Ιταλίας προς το παρόν.

Το νέο λάδι μοτοσυκλέτας που δημιουργήθηκε είναι 100% συνθετικό και πληροί τις προδιαγραφές API SN και JASO MA/MA2, ενώ θα διατίθεται στο ιξώδες 10W-50 σε δοχεία του 1 λίτρου και βαρέλια 60 λίτρων. Η έναρξη της διάθεσης του στην Ιταλία, θα γίνει μέσα στην άνοιξη, ενώ περιμένουμε περισσότερες πληροφορίες ως προς το αν αυτή η νέα συνεργασία θα αφορά και την χώρα μας ή άλλες αγορές της Ευρώπης.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Απόστολος Μιστιλόγλου

Γεννήθηκε το 1989 και από νωρίς κατάλαβε ότι τον ελκύει κάθε τι μηχανικό και μηχανοκίνητο. Σπούδασε Τεχνολόγος Αεροσκαφών στο Τ.Ε.Ι. Χαλκίδας, ενώ στο ενδιάμεσο γνώρισε και αγάπησε τις μοτοσυκλέτες, την οδήγηση, την συγγραφή κειμένων και την DIY συντήρηση οχημάτων.

Μετά από μια σύντομη περίοδο δημόσιας κειμενογραφίας και πειραματισμού στην θεματολογία της μοτοσυκλέτας, ξεκίνησε να ασκεί την ιδιότητα του δημοσιογράφου, συντάκτη και δοκιμαστή, το 2016. Παράλληλα, έχει αποκτήσει πιστοποιητικό 3ου επιπέδου στην Ασφαλή Οδήγηση Μοτοσυκλέτας.

Στον ελεύθερο του χρόνο ασχολείται με την μουσική, την μελέτη της θεωρίας των δίτροχων και το διάβασμα, ενώ (πολύ) μακροπρόθεσμο όνειρο του είναι να έχει οδηγήσει οτιδήποτε έχει τιμόνι και κινητήρα.

Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 05 Μαρτίου 2024 12:51

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Λιπαντικό SYN SCOOT 4-STROKE 5W40 στην Extra Products
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon