Κατηγορία Λάδια
Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2019 15:01

Beta Motor και Liqui Moly επεκτείνουν τη συνεργασία τους

Γερμανικά λιπαντικά, Ιταλικές μοτοσυκλέτες, Παγκόσμια πρωταθλήματα

H Beta συνεργάζεται με τη Liqui Molly από το 2014 και αυτό σημαίνει πως όλες οι μοτοσυκλέτες που βγαίνουν από τη γραμμή παραγωγής της εταιρείας στην Ιταλική πόλη Rignano sull'Arno, στην ευρύτερη περιοχή της Φλωρεντίας, έχουν μέσα τους προϊόντα της Γερμανικής εταιρείας.

Ομοίως, με τα λιπαντικά της Liqui Molly στη μοτοσυκλέτα του ο Steve Holcombe κατέκτησε πέρυσι το παγκόσμιο EnduroGP και ξεκίνησε εξίσου δυναμικά και τη νέα σεζόν.

Έχοντας πετύχει τόσα πολλά, δε μας κάνει καμιά εντύπωση που η συνεργασία μεταξύ των δύο πλευρών ανανεώθηκε για τουλάχιστον άλλα δύο χρόνια, δηλαδή ως και το 2021.

Στόχος των δύο πλευρών είναι φυσικά η δημιουργία ακόμη πιο αποτελεσματικών λιπαντικών από τη Liqui Moly, η οποία έτσι κι αλλιώς έχει χτίσει το δικό της όνομα στους αγώνες trial και enduro, οπότε έχει κάθε λόγο να συνεχίζει τη συνεργασία της με μια από τις παλιότερες Ευρωπαϊκές κατασκευάστριες μοτοσυκλετών (από το 1905) που έχει συνδέσει άρρηκτα το λογότυπό της με τους αγώνες εκτός δρόμου.

Σύμφωνα με τη νέα συμφωνία συνεργασίας, τα προϊόντα της Liqui Moly θα βρίσκονται σε όλα τα σημεία του δικτύου της Beta, προσφέροντας στον μοτοσυκλετιστή μια ευρεία σειρά προϊόντων που περιλαμβάνουν λιπαντικά, καθαριστικά, πρόσθετα και διάφορα άλλα για τη φροντίδα και τη συντήρηση της μοτοσυκλέτας του.

Σπύρος Τσαντήλας

Λίγο μετά το τέλος των σπουδών του στο Τμήμα Φυσικής του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και τους απαραίτητους 18 μήνες στρατιωτικής θητείας, πρωτομπήκε στον χώρο από το περιοδικό ΜΟΤΟ στις αρχές του 2000.

Συνέχισε περνώντας από σχεδόν όλα τα περιοδικά του χώρου, 2Τροχοί, 0300, Moto Τρίτη – ξέφυγε το Powerbikes που δεν το πρόλαβε πριν κλείσει. Από το 2008 άφησε πίσω το χαρτί για την αμιγώς διαδικτυακή απόπειρα του πρωτοποριακού eBike και έκτοτε συνεχίζει να συνεργάζεται με ηλεκτρονικά μέσα τόσο εσωτερικού όσο και εξωτερικού.

Σπύρος Τσαντήλας Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2019 15:01

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube