Κατηγορία Λάδια
Τρίτη, 19 Μαρτίου 2019 08:30

Λιπαντικό κινητήρα Ipone Red Bull Stroke 4 Racing

100% Συνθετικό για αγωνιστική χρήση

Ένα 100% συνθετικό λιπαντικό εστερικής βάσης, από την Ipone, ειδικά σχεδιασμένο για αγωνιστική χρήση.

Το Stroke 4, είναι το αποτέλεσμα πολλών ετών μελέτης και έρευνας πάνω στην λιπαντική τεχνολογία, επωφελούμενης από τις άμεσες συνεργασίες της εταιρείας με κορυφαίους αναβάτες και με συμμετοχές στα πιο μεγάλα διεθνή πρωταθλήματα, σε συνθήκες όπου ο μηχανικός εξοπλισμός λειτουργεί στα όρια και η απόδοση σημαίνει τα πάντα.

Χάρη στην εξαιρετικά υψηλή λιπαντική του δράση, το Stroke 4 μειώνει τις τριβές, ενώ παράλληλα αντιστέκεται στην διάτμηση ακόμα και στις ιδιαίτερα αυξημένες θερμοκρασίες που αναπτύσσει ένας κινητήρας κατά τη διάρκεια ενός σκληρού αγώνα. Ταυτόχρονα βελτιώνει την κατανάλωση και αυξάνει την ιπποδύναμη της μοτοσυκλέτας σας με τη βοήθεια των προηγμένων πρόσθετων που περιέχει.

Προτείνεται για αναβάτες τετράχρονων κινητήρων σε αγώνες, σε πίστες ή χωμάτινες διαδρομές, στις πιο απαιτητικές συνθήκες.

Διαθέσιμο σε: 5W-40,10W-40, 10W-50, 15W-50

Συσκευασία: 1LT, 4LT

ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ Α.Ε.

Τηλ.: +30.2310.544669

Θοδωρής Ξύδης

Ο Θοδωρής Ξύδης είναι συντάκτης ειδικού Τύπου-δημοσιογράφος από το 2005. Ξεκίνησε να εργάζεται το 2006 στο site του περιοδικού Auto Τρίτη και την επόμενη χρονιά στο περιοδικό μοτοσυκλέτας Moto Τρίτη. Εκεί παρέμεινε μέχρι και το 2016, εκτελώντας έως και χρέη αρχισυντάκτη/διευθυντή σύνταξης. Από το 2016 αποτελεί μέλος της ομάδας του BIKEIT! Απόφοιτος του New York College με πτυχίο στην Επικοινωνία, με αγάπη για την φωτογραφία, τα gadgets και για οτιδήποτε έχει τροχούς και... αυτοκινείται.

Θοδωρής Ξύδης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 19 Μαρτίου 2019 15:23

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube