.
Κατηγορία Διάφορα
Τρίτη, 14 Μαρτίου 2023 18:39

K-Motors Α.Ε. – Η ανακοίνωση της αλλαγής σκυτάλης της αντιπροσωπείας της ΚΤΜ

Η αντιπροσώπευση της ΚΤΜ στη χώρα μας αλλάζει χέρια, περνώντας από την K-Motors Α.Ε. στην Πέτρος Πετρόπουλος Α.Ε., με την πρώτη να προβαίνει στην εξής ανακοίνωση:

33 χρόνια συμπληρώθηκαν φέτος από την ανάληψη της εκπροσώπησης της ΚΤΜ στην Ελλάδα -από την Hellinmoto A.E. το 1990. Μέσα στα χρόνια αυτά η ΚΤΜ, αφενός στην Ελλάδα, έγινε μια ισχυρή και αναγνωρισμένη μάρκα, αφ’ ετέρου στο παγκόσμιο στερέωμα, έγινε η μεγαλύτερη κατασκευάστρια μοτοσυκλετών της Ευρώπης!

Το πλήρωμα του χρόνου ήλθε και το τιμόνι της εταιρίας περνάει από την K – MOTORS Α.Ε. στην Πέτρος Πετρόπουλος Α.Ε. με τριμερή ομόφωνη συμφωνία που υπεγράφη.

Ως K- MOTORS Α.Ε. ευχόμαστε τα καλύτερα για την συνέχεια στην ΚΤΜ AG και στην νέα αντιπροσωπεία και θα κάνουμε ότι περνάει από το χέρι μας για μια ομαλή και απροβλημάτιστη μετάβαση στα νέα δεδομένα.

Ευχαριστούμε όλους όσους μας εμπιστεύθηκαν όλα αυτά τα χρόνια!

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Νίκος Τσαμάνδουρας

Γεννήθηκε στην Κρήτη στις αρχές της τελευταίας καλή δεκαετίας - εκείνης του ’90.

Είναι απόφοιτος του Τμήματος Επιστήμης Τροφίμων και Διατροφής του Πανεπιστημίου Αιγαίου και ευελπιστεί να συνδέσει κάποτε το αντικείμενο σπουδών του με το μεταπτυχιακό του πάνω στα Βιοκαύσιμα και τις Καθαρές Μορφές Ενέργειας.

Ταυτόχρονα, δεν ξέφυγε ποτέ από τους δυο τροχούς, αποτελώντας από το 2012 συντάκτης στα Cretadrive.gr, Bikeit.gr, MotoandRider.gr, Motorsite.gr, Zougla.gr και Newsauto.gr.

Ευτυχώς δεν υπήρξε αγωνιστικό ταλέντο και έτσι μπόρεσε ξένοιαστα να οδηγεί, να φωτογραφίζει, να σχεδιάζει και να γράφει για μοτοσυκλέτες.

Τέλος, κάμποσα βιογραφικά μετά, του φαίνεται ακόμα αστείο να γράφει για τον εαυτό του σε τρίτο πρόσωπο. Ποιος ξέρει;  Ίσως σοβαρευτεί στο μέλλον.

Νίκος Τσαμάνδουρας Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 15 Μαρτίου 2023 07:23

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon