.
Κατηγορία Διάφορα
Πέμπτη, 09 Μαρτίου 2023 07:24

Kymco X-Town 300i ABS – Ίδια άνεση, μειωμένη τιμή

Το γνωστό scooter της Kymco βλέπει την τιμή του να μειώνεται, προσθέτοντας ένα ακόμη λόγο στη λίστα για την απόκτηση του.

To X-Town 300 ABS είναι ένα maxi scooter μελετημένο στη λεπτομέρεια, που δίνει έμφαση στην άνεση, στον εξοπλισμό και στην πολυτέλεια χωρίς να κάνει υποχωρήσεις σε ευχρηστία και χρηστικότητα της καθημερινότητας. Στα προαναφερθέντα, συμβάλλει και ο αποθηκευτικός χώρος κάτω από τη σέλα ο οποίος μπορεί να χωρέσει δύο κράνη full face.

xtown23b.jpg

Τεχνολογικά. ο πίνακας οργάνων αποτελείται από μια ψηφιακή οθόνη LCD με δύο καλαίσθητα αναλογικά όργανα εκατέρωθεν, παρέχοντας πλήρεις ενδείξεις, ακόμα και trip computer, ενώ όλα τα φωτιστικά σώματα είναι τεχνολογίας LED. Ο κεντρικός διακόπτης διαθέτει μαγνητική αντικλεπτική λειτουργία, στο ντουλαπάκι της ποδιάς υπάρχει θύρα USB, ενώ για τον ανεφοδιασμό δεν απαιτείται άνοιγμα της σέλας, καθόσον η τάπα πλήρωσης είναι στο τούνελ ανάμεσα στα πόδια του αναβάτη. Στα ακόμα πιο.. ουσιαστικά, οι προερχόμενοι από μοτοσυκλέτα αναβάτες θα εκτιμήσουν λεπτομέρειες όπως τις ρυθμιζόμενες μανέτες φρένων και τους καθρέφτες με τα κοντά μπράτσα και την άριστη ορατότητα.

xtown23c.jpg

Τέλος, ο αποδεδειγμένα αξιόπιστος κινητήρας της Kymco τροφοδοτείται μέσω ηλεκτρονικού ψεκασμού και έχει ρυθμιστεί με τέτοιο τρόπο που να βγάζει τη δύναμή του χωρίς σκαλοπάτια ισχύος, προσφέροντας μια μεστή απόκριση στο άνοιγμα του γκαζιού. Με την ισχύ στους 24 και κάτι ίππους η ευκολία στην αστική μετακίνηση είναι δεδομένη, με το υπόβαθρο άνεσης του X-Town να επιτρέπει και πιο μακρινές βόλτες.

Η ενδεικτική μετρητοίς τιμή του διαμορφώνεται στις 4.695€ (από 4.960,00€). Μπορείτε να διαβάσετε τη σχετική δοκιμή μας εδώ, ενώ αναλυτικότερες πληροφορίες θα βρείτε στον ιστότοπο της Kymco.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon