.
Κατηγορία Διάφορα
Δευτέρα, 20 Φεβρουαρίου 2023 07:04

Kymco AK 550 Premium και CV3 Noodoe - Με τρία χρόνια εργοστασιακή εγγύηση!

[Δελτίο Τύπου]

Oι ναυαρχίδες της Kymco καλύπτονται στο εξής από τρία χρόνια εργοστασιακή εγγύηση, κάτι που τις καθιστά ακαταμάχητες και σε αυτόν τον σημαντικό για τον καταναλωτή τομέα!

Tο AK 550 Premium είναι το μοντέλο που θα συγκεντρώσει το ενδιαφέρον των αναβατών που απαιτούν μοτοσυκλετιστική οδική συμπεριφορά παράλληλα με κορυφαίο εξοπλισμό και χρηστικότητα. Και θα το πετύχει αυτό γιατί διαθέτει ηλεκτρονικά συστήματα που το χαρακτηρίζουν μοναδικό στο είδος: - Αδρανειακή μονάδα μέτρησης, Cornering ABS, Cruise Control, Traction Control, Riding Modes, ηλεκτρικά ρυθμιζόμενη ζελατίνα, σύστημα Keyless 3ης γενιάς, θερμαινόμενα γκριπ, ηλεκτρονικό κλείδωμα τιμονιού καθώς και το πλέον εξελιγμένο σύστημα πολυμέσων Noodoe!

kym3war2.jpg

Το CV3 Noodoe φέρνει νέα στάνταρ στην κατηγορία με τα χαρακτηριστικά ασφάλειας και άνεσης που διαθέτει. Οι δύο μπροστινοί τροχοί, το ιδιαίτερα ελαφρύ και στιβαρό πλαίσιο αλουμινίου και η τέλεια κατανομή βάρους 50:50 είναι παράγοντες που παρέχουν επιπλέον σταθερότητα στο σύνολο και σιγουριά στον αναβάτη, ενώ ο ισχυρός δικύλινδρος κινητήρας των 550cc και 51 ίππων το καθιστά σαν το πλέον ισχυρό τρίτροχο Scooter της αγοράς. Οθόνη TFT 6″ ρυθμιζόμενης κλίσης, πλατφόρμα διασύνδεσης Noodoe με πλοηγό GPS, σύστημα Keyless, ηλεκτρονικό γκάζι, cruise control, θερμαινόμενα γκριπ και ρυθμιζόμενος ανεμοθώρακας είναι ο υπερπλήρης εξοπλισμός που περιλαμβάνεται στο στάνταρ εξοπλισμό

kym3war1.jpg

Για περισσότερες πληροφορίες, πλήρη τεχνικά χαρακτηριστικά και τρόπους απόκτησης μέσω ευνοϊκών χρηματοδοτικών προγραμμάτων πατήστε εδώ για το AK 550 Premium και εδώ για CV3 Noodoe.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

Πολυμέσα

Νίκος Τσαμάνδουρας

Γεννήθηκε στην Κρήτη στις αρχές της τελευταίας καλή δεκαετίας - εκείνης του ’90.

Είναι απόφοιτος του Τμήματος Επιστήμης Τροφίμων και Διατροφής του Πανεπιστημίου Αιγαίου και ευελπιστεί να συνδέσει κάποτε το αντικείμενο σπουδών του με το μεταπτυχιακό του πάνω στα Βιοκαύσιμα και τις Καθαρές Μορφές Ενέργειας.

Ταυτόχρονα, δεν ξέφυγε ποτέ από τους δυο τροχούς, αποτελώντας από το 2012 συντάκτης στα Cretadrive.gr, Bikeit.gr, MotoandRider.gr, Motorsite.gr, Zougla.gr και Newsauto.gr.

Ευτυχώς δεν υπήρξε αγωνιστικό ταλέντο και έτσι μπόρεσε ξένοιαστα να οδηγεί, να φωτογραφίζει, να σχεδιάζει και να γράφει για μοτοσυκλέτες.

Τέλος, κάμποσα βιογραφικά μετά, του φαίνεται ακόμα αστείο να γράφει για τον εαυτό του σε τρίτο πρόσωπο. Ποιος ξέρει;  Ίσως σοβαρευτεί στο μέλλον.

Νίκος Τσαμάνδουρας Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 20 Φεβρουαρίου 2023 07:15

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon