.
Κατηγορία Διάφορα
Δευτέρα, 06 Φεβρουαρίου 2023 09:26

BMW Motorrad Βαγιανέλης - Δωρεάν service και εγγύηση έως 5 χρόνια

Έχετε όρεξη για μια καινούργια μοτοσυκλέτα BMW; Η Βαγιανέλης Α.Ε. έρχεται με δυνατή προσφορά για να κάνει την μοτο-συμβίωση ακόμα καλύτερη.

Η BMW Motorrad Βαγιανέλης Α.Ε. ανακοινώνει μια νέα προσφορά after sales υπηρεσιών και επέκτασης εγγύησης, για τις καινούργιες μοτοσυκλέτες BMW που θα πωληθούν μέχρι το τέλος του Μαρτίου 2023. Καθώς οι αγοραστές μίας BMW μοτοσυκλέτας είναι απαιτητικοί σε όλα τα επίπεδα, ιδίως στο κομμάτι της premium ποιότητας και της ξεγνοιασιάς μετά την αγορά, η Βαγιανέλης Α.Ε. ξέρει πολύ καλά τι να προσφέρει, με ατού την πολυετή αντιπροσώπευση της BMW Motorrad.

Πιο συγκεκριμένα, κάθε αγορά καινούργιας μοτοσυκλέτας BMW από την Βαγιανέλης Α.Ε. συνοδεύεται από 5 χρόνια εργοστασιακή εγγύηση, όμως η προσφορά δεν τελειώνει εδώ. Ο αναβάτης μπορεί να επωφεληθεί και από δωρεάν service για διάστημα 3 ετών ή 30.000 χιλιομέτρων, αν επιλέξει οποιοδήποτε μοντέλο BMW κυβισμού άνω των 500 κ.εκ.

Η προσφορά ισχύει για όλα τα μοντέλα BMW εκτός από την σειρά M (M1000R και M1000RR) και την σειρά R 18 (Pure, Classic, Bagger, Transcontinental), με αγορές έως τις 31 Μαρτίου 2023.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Απόστολος Μιστιλόγλου

Γεννήθηκε το 1989 και από νωρίς κατάλαβε ότι τον ελκύει κάθε τι μηχανικό και μηχανοκίνητο. Σπούδασε Τεχνολόγος Αεροσκαφών στο Τ.Ε.Ι. Χαλκίδας, ενώ στο ενδιάμεσο γνώρισε και αγάπησε τις μοτοσυκλέτες, την οδήγηση, την συγγραφή κειμένων και την DIY συντήρηση οχημάτων.

Μετά από μια σύντομη περίοδο δημόσιας κειμενογραφίας και πειραματισμού στην θεματολογία της μοτοσυκλέτας, ξεκίνησε να ασκεί την ιδιότητα του δημοσιογράφου, συντάκτη και δοκιμαστή, το 2016. Παράλληλα, έχει αποκτήσει πιστοποιητικό 3ου επιπέδου στην Ασφαλή Οδήγηση Μοτοσυκλέτας.

Στον ελεύθερο του χρόνο ασχολείται με την μουσική, την μελέτη της θεωρίας των δίτροχων και το διάβασμα, ενώ (πολύ) μακροπρόθεσμο όνειρο του είναι να έχει οδηγήσει οτιδήποτε έχει τιμόνι και κινητήρα.

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 06 Φεβρουαρίου 2023 09:31

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon