.
Κατηγορία Διάφορα
Δευτέρα, 06 Φεβρουαρίου 2023 11:52

Mototravel Greece - 4 πακέτα εκδρομών για να ζήσεις την εμπειρία του ταξιδιού με μοτοσυκλέτα

Γιατί, όπως λένε όλοι όσοι το έχουν ζήσει, σημασία δεν έχει ο προορισμός, αλλά το ταξίδι.

Το πολυήμερο ταξίδι με μοτοσυκλέτα είναι κάτι που πρέπει να το ζήσει κανείς, για να το καταλάβει. Μια εμπειρία-σταθμός για όσους την πραγματοποίησαν, πηγή ιστοριών που θα λέγονται για χρόνια και χρόνια, τα μοτοταξίδια είναι πιο δελεαστικά από ποτέ, όπως είναι και η μοτοσυκλέτα.

Μόνο με δίτροχο απολαμβάνεις το ταξίδι με όλες σου τις αισθήσεις: Βλέπεις όλα τα τοπία, τα αξιοθέατα, τα χρώματα της φύσης, ακούς τους ήχους της υπαίθρου και τον αέρα που χτυπά το πρόσωπο σου, αισθάνεσαι το ταξίδι σε όλο σου το σώμα καθώς ο κινητήρας της μοτοσυκλέτας δονείται κάτω από τα πόδια σου. Το θέλεις, το ξέρουμε! Βαριέσαι όμως να το... οργανώσεις; Μην ανησυχείς.

Η Mototravel Greece προσεγγίζει τους αναβάτες μοτοσυκλέτας προσφέροντας 4 πακέτα οργανωμένων ταξιδιών σε δρόμο. Ζήσε, δηλαδή, την εμπειρία του ταξιδιού μοτοσυκλέτας, χωρίς τα άγχη της οργάνωσης, του «κανονίσματος», της ασφάλισης και του «που να πάμε σήμερα;».

Αξίζει να αναφέρουμε, ότι δεν χρειάζεται καν να... έχεις μοτοσυκλέτα, για να ζήσεις την εμπειρία! Η Mototravel Greece προσφέρει έναν στόλο μοντέλων μοτοσυκλετών, που συμπεριλαμβάνεται στο εκδρομικό πακέτο, ώστε όχι απλά να απολαύσεις την εκδρομή που πάντα ήθελες, αλλά να έχεις και την ευκαιρία να οδηγήσεις την μοτοσυκλέτα των ονείρων σου. Ας δούμε τα 4 προγράμματα που η Mototravel Greece προσφέρει αυτή την στιγμή.

«Μυθική Πελοπόννησος» - 5ήμερη εκδρομή δρόμου

Μέσα σε 5 ημέρες, γυρίζειες όλη την Πελοπόννησο και γνωρίζεις πολλά από τα ωραιότερα σημεία της. Ξεκινώντας από τα βουνά και τις παραλίες της Δυτικής Αττικής, το πλάνο της εκδρομής περνά από την αρχαία Επίδαυρο, το Ναύπλιο, την Μονεμβασιά, την Μάνη, το Γύθειο και το Σπήλαιο του Διρού, την Μεθώνη και την Κορώνη, την Πύλο, την παραλία Βοϊδοκοιλιάς, την Ολυμπία, ενώ συνεχίζει με διέλευση από την Ορεινή Αρκαδία, τα χωριά της Δημητσάνας και της Στεμνίτσας, το δάσος της Βυτίνας και την Νεμέα.

Στο πακέτο περιλαμβάνονται: Διαμονή, χρήση μοτοσυκλέτας και τις 5 ημέρες, ξενάγηση, ασφάλιση, ημερήσια ενημέρωση και όλοι οι νόμιμοι φόροι.

Ημερομηνίες εκδρομών: 10-14 Μαΐου, 19-23 Ιουλίου, 18-22 Οκτωβρίου.

Διαβάστε περισσότερα εδώ: https://www.Mototravel Greecegreece.com/guided-tours/Coastal-Peloponnese-5-Day-Guided-Motorcycle-Tour-Greece-GT01.html 

«Μυστικά της Πίνδου» - 7ήμερη εκδρομή στην Κεντρική Ελλάδα

Για όσους θέλουν να γεμίσουν μια εβδομάδα με ταξιδιωτικές εμπειρίες και θέλουν να γυρίσουν όλη την Δυτικοκεντρική Ελλάδα, αυτή η εκδρομή «τικάρει» όλα τα κουτάκια. Η εκδρομή ξεκινά από το Δίστομο και την Κοσμοπολίτικη Αράχωβα, για να περάσει από το Μαντείο των Δελφών, την λίμνη του Μόρνου και το Καρπενήσι. Στην συνέχεια, θα περάσετε από τα Βαρδούσια και τα Άγραφα, στο δρόμο για την Καλαμπάκα και τα Μετέωρα, ενώ ο δρόμος θα σας φέρει στην Βάλια Κάλντα και στα πέτρινα χωριά του Ζαγορίου. Το ταξιδιωτικό συνεχίζεται με το Φαράγγι του Βίκου, το Μέτσοβο, την Λίμνη Πλαστήρα, αλλά και τα όρη του Τυμφρηστού, της Οίτης και της Γκιώνας. Από την Παύλιανη στην Ακρίτσα και μέσω φέρι-μποτ, στην Αιδηψό της Εύβοιας, το ταξίδι θα συνεχιστεί προς την Χαλκίδα και τέλος με επιστροφή στην Αθήνα.

Στο πακέτο περιλαμβάνονται: Διαμονή, χρήση μοτοσυκλέτας και τις 5 ημέρες, ξενάγηση, ασφάλιση, ημερήσια ενημέρωση και όλοι οι νόμιμοι φόροι.

Ημερομηνίες εκδρομών: 3-9 Ιουλίου, 9-15 Οκτωβρίου.

Διαβάστε περισσότερα εδώ: https://www.Mototravel Greecegreece.com/guided-tours/West-Central-Greece-7-Day-Guided-Motorcycle-Tour-GT02.html 

«Αποστολή στα Μετέωρα» - 5 ημέρες

Η Κεντρική Ελλάδα είναι ξανά στο προσκήνιο, μέσα από αυτό το 5νθήμερο ταξιδιωτικό πακέτο. Η εκδρομή ξεκινάει από την διαδρομή Αθήνας-Δελφών, με διέλευση από το ιστορικό μοναστήρι του Οσίου Λουκά, τους Δελφούς και την Αράχωβα. Συνεχίζουμε με επισκέψεις στην Ναύπακτο, στο μοναστήρι της Παναγίας της Προυσιώτισσας, αλλά και το Καρπενήσι, ενώ σειρά θα έχουν η Λίμνη Πλαστήρα, τα Μετέωρα, οι ιστορικές Θερμοπύλες και τα Καμένα Βούρλα. Το ταξίδι ολοκληρώνεται με διέλευση της Εύβοιας, της Χαλκίδας και εν τέλει επιστροφή στην Αθήνα.

Στο πακέτο περιλαμβάνονται: Διαμονή, χρήση μοτοσυκλέτας και τις 5 ημέρες, ξενάγηση, ασφάλιση, ημερήσια ενημέρωση και όλοι οι νόμιμοι φόροι.

Ημερομηνίες εκδρομών: 26-30 Ιουλίου, 26-30 Σεπτεμβρίου.

Διαβάστε περισσότερα εδώ: https://www.Mototravel Greecegreece.com/guided-tours/Central-Greece-5-Day-Guided-Motorcycle-Tour-GT03.html 

«Πελοπόννησος εις βάθος» - 7 ημέρες

Για όσους θέλουν να ζήσουν την Πελοπόννησο όπως κανένας άλλος! Το ταξίδι έχει διάρκεια 7 ημερών και διέρχεται από όλα τα σημεία της Πελοποννήσου που δεν πρέπει κανείς να χάσει. Από την Κόρινθο και την Αρχαία Ακροκόρινθο, στο όρος της Ζήρειας και τα Καλάβρυτα, η εκδρομή συνεχίζει περνώντας από το φράγμα του Λάδωνα, το δάσος της Φολόης, την Αρχαία Ολυμπία και την Καλαμάτα. Στην συνέχεια, θα περάσετε από την χερσόνησο της Μάνης, το βουνό του Ταΰγετου και την Μονεμβασιά. Η εκδρομή συνεχίζεται με διέλευση από την Παραλία του Φωκιανού και το χωριό Πολύδροσος, στο ιστορικό Λεωνίδιο και το Ναύπλιο. Από τις Μυκήνες και την Επίδαυρο, θα γίνει και η επιστροφή για την Αθήνα.

Στο πακέτο περιλαμβάνονται: Διαμονή, χρήση μοτοσυκλέτας και τις 5 ημέρες, ξενάγηση, ασφάλιση, ημερήσια ενημέρωση και όλοι οι νόμιμοι φόροι.

Ημερομηνίες εκδρομών: 22-28 Μαΐου, 18-24 Σεπτεμβρίου.

Διαβάστε περισσότερα εδώ: https://www.Mototravel Greecegreece.com/guided-tours/Peloponnese-7-Day-Guided-Motorcycle-Tour-Greece-GT04.html

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Απόστολος Μιστιλόγλου

Γεννήθηκε το 1989 και από νωρίς κατάλαβε ότι τον ελκύει κάθε τι μηχανικό και μηχανοκίνητο. Σπούδασε Τεχνολόγος Αεροσκαφών στο Τ.Ε.Ι. Χαλκίδας, ενώ στο ενδιάμεσο γνώρισε και αγάπησε τις μοτοσυκλέτες, την οδήγηση, την συγγραφή κειμένων και την DIY συντήρηση οχημάτων.

Μετά από μια σύντομη περίοδο δημόσιας κειμενογραφίας και πειραματισμού στην θεματολογία της μοτοσυκλέτας, ξεκίνησε να ασκεί την ιδιότητα του δημοσιογράφου, συντάκτη και δοκιμαστή, το 2016. Παράλληλα, έχει αποκτήσει πιστοποιητικό 3ου επιπέδου στην Ασφαλή Οδήγηση Μοτοσυκλέτας.

Στον ελεύθερο του χρόνο ασχολείται με την μουσική, την μελέτη της θεωρίας των δίτροχων και το διάβασμα, ενώ (πολύ) μακροπρόθεσμο όνειρο του είναι να έχει οδηγήσει οτιδήποτε έχει τιμόνι και κινητήρα.

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 06 Φεβρουαρίου 2023 14:50

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon