Κατηγορία Διάφορα
Τρίτη, 05 Ιανουαρίου 2021 09:23

Διατήρηση των προωθητικών ενεργειών της Benelli και το 2021

Στην προσπάθεια για διαρκή αναβάθμιση των υπηρεσιών της και ανταποκρινόμενη στο έντονο ενδιαφέρον του οποίου έχει γίνει αποδέκτης κατά τον τελευταίο χρόνο, η Motoway Καμπράνης ΑΕ αποφάσισε τη διατήρηση των ειδικών προνομιακών προγραμμάτων Benelli Forever & Benelli Garanti και για το 2021!

Αναλυτικά οι παροχές και των δυο προγραμμάτων:

Benelli Forever

Μέσω του προγράμματος Benelli Forever, με την αγορά οποιουδήποτε μοντέλου Benelli ως και τις 31/12/2021, παρέχονται δωρεάν:

  • 4 Χρόνια Εγγύηση
  • 1 Χρόνος Οδική Βοήθεια

Επιπλέον η αγορά των νέων μοτοσυκλετών μπορεί να πραγματοποιηθεί: Με 30% προκαταβολή και αποπληρωμή σε έως 24 άτοκες δόσεις (με χρήση πιστωτικής κάρτας όλων των τραπεζών). Ή με άλλα ευέλικτα προγράμματα, σε απευθείας χρηματοδότηση με την τράπεζα.

Benelli Garanti

Μέσω του προγράμματος Benelli Garanti παρέχεται η δυνατότητα για την αγορά του ειδικού πακέτου διετούς επέκτασης εγγύησης στους κατόχους μοτοσικλετών Benelli των οποίων η ημερομηνία από την έκδοση της άδειας κυκλοφορίας τους δεν ξεπερνάει τους 18 μήνες.

Η Motoway – Καμπράνης ΑΕ, στηρίζει έμπρακτα την ομαλή και κυρίως ασφαλή προσαρμογή στην ιδιαίτερη αυτή περίοδο που διανύουμε και εύχεται, το συντομότερο, ο μοναδικός προβληματισμός όλων των αναβατών να είναι απλά η επιλογή της καλύτερης διαδρομής!

Δείτε αναλυτικές πληροφορίες στα: www.benelli-moto.gr/benelli-forever και www.benelli-moto.gr/benelli-garanti

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Κώστας Γκαζής

Σπούδασε δημοσιογραφία και ΜΜΕ στο Farnborough College of Technology, και κατόπιν σκηνοθεσία και σενάριο για κινηματογράφο στο Westminster University στο Λονδίνο. Συντάκτης μοτοσικλέτας και ATV σε περιοδικά / ένθετα / τηλεόραση για τα προηγούμενα 20 χρόνια. Ξεκίνησε το 1999 από το περιοδικό "ΜΟΤΟ", και στη συνέχεια πέρασε ως συντάκτης από τα περιοδικά "0300", "2 Τροχοί", "MotoXtreme" και "Moto-Τρίτη" -στο τελευταίο διευθυντής σύνταξης τα τελευταία χρόνια.

Στην τηλεόραση δούλεψε ως συντάκτης / παρουσιαστής στην εκπομπή "TRACTION", από το 2003-2009, ενώ ήταν παρουσιαστής στην εκπομπή ποδηλάτου "2 Πετάλια Δρόμος" για την ΕΤ3, από το Σεπτέμβριο του 2011 έως τον Δεκέμβριο του 2012.

Ήταν υπεύθυνος για την ύλη μοτοσυκλέτας του ένθετου Turbo Derby κατά τη διάρκεια 2008-2009.
Συμμετείχε ως αγωνιζόμενος ATV σε χώμα και άσφαλτο, στους ελληνικούς αγώνες, για 2 χρόνια.
Κέρδισε το πρώτο βραβείο στον διαγωνισμό διηγήματος νέων συγγραφέων «Hotel Internet» των εκδόσεων Πατάκη, με «το αγαπημένο σου ξόρκι», το οποίο εκδόθηκε στο συλλογικό έργο «Χαμένοι στο Διαδίκτυο» (ISBN: 9789601631103).

Κώστας Γκαζής Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 05 Ιανουαρίου 2021 10:01

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube