.
Κατηγορία Διάφορα
Δευτέρα, 31 Αυγούστου 2020 13:30

Benelli Garanti - Δυνατότητα επέκτασης 2 ετών στην εγγύηση της μοτοσυκλέτας σας

Στην προσπάθεια για διαρκή αναβάθμιση των υπηρεσιών της, σίγουρη για την αξιοπιστία των μοτοσικλετών της εταιρείας, η ελληνικής αντιπροσωπεία Motoway – Καμπράνης ΑΕ είναι στην ευχάριστη θέση να παρέχει την αποκλειστική δυνατότητα επέκτασης δύο (2) ετών στην εγγύηση της Benelli μοτοσυκλέτας σας.

Η εγγύηση περιλαμβάνει τις καλύψεις δύο (2) ετών ή 20.000km.

Για να είναι δυνατή η αγορά του προγράμματος επέκτασης της εγγύησης “Benelli Garanti” πρέπει υποχρεωτικά να πληρούνται οι παρακάτω όροι:

  1. Η ημερομηνία πρώτης έκδοσης της άδειας κυκλοφορίας δεν ξεπερνάει τους 18 μήνες.
  2. Η μοτοσικλέτα δεν έχει ξεπεράσει τις 20.000km.
  3. Το έως τώρα προκαθορισμένο πρόγραμμα συντήρησης της μοτοσικλέτας (χρονικό ή χιλιομετρικό) και έχει πραγματοποιηθεί αποκλειστικά σε εξουσιοδοτημένα συνεργεία.
  4. Η συντήρηση της μοτοσικλέτας για το διάστημα ισχύος της επέκτασης πρέπει να γίνεται αποκλειστικά σε εξουσιοδοτημένα συνεργεία.

Η συνέπεια και η εμπειρία των 30 και πλέον ετών της Motoway – Καμπράνης ΑΕ στο χώρο της μοτοσυκλέτας, σε συνδυασμό με την αξιοπιστία των μοτοσυκλετών Benelli έδωσαν τη δυνατότητα για το παραπάνω βήμα.

Το πρόγραμμα της επέκτασης καλύπτεται σε συνεργασία με την Allianz Ελλάδος, μέλος ενός από τους μεγαλύτερους ασφαλιστικούς ομίλους παγκοσμίως.

Για να δείτε τα κόστη της επέκτασης ή να προχωρήσετε στην συμπλήρωση της φόρμας ενδιαφέροντος, παρακαλώ πατήστε ΕΔΩ, ή επισκεφθείτε το www.benelli-moto.gr/garanti-form.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon