.
Κατηγορία Διάφορα
Τετάρτη, 04 Μαρτίου 2020 15:52

Yamaha - Ανανεωμένος τιμοκατάλογος με το νέο Tracer 700 2020

Ο τιμοκατάλογος λιανικής της εταιρείας εμπλουτίστηκε με τις τιμές δύο νέων μοντέλων, του φρέσκου Tracer 700 και του τελευταίου FJR1300.

Καθώς συνεχίζονται οι διεθνείς παρουσιάσεις νέων μοντέλων 2020 και οι αφίξεις στη χώρα μας κάποιων εξ αυτών, η Yamaha ανακοινώνει την τελευταία ανανέωση του τιμοκαταλόγου λιανικής της, στον οποίο προστίθενται δύο νέες μοτοσυκλέτες, με ισχύ από 1 Μαρτίου 2020.

Πρόκειται για το καινούργιο Tracer 700, το οποίο έρχεται στην Ελλάδα σε μια τιμή που προσθέτει €500 σε αυτήν του απερχόμενου μοντέλου.

Δίπλα του η λίστα ενημερώνεται με τις δύο εκδόσεις ενός θρύλου: FJR1300 AE/AS SP Ultimate Edition. Αναφερόμενο στις δύο επιλογές με χειροκίνητο ή αυτόματο κιβώτιο , η ουσία είναι πως αυτή πρόκειται πιθανότατα να είναι η τελευταία σελίδα στο μεγάλο βιβλίο που έγραψε η θρυλική sport touring μοτοσυκλέτα της Yamaha, εξ ου και Ultimate Edition.

pricelist yam mar 2020

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Σπύρος Τσαντήλας

Λίγο μετά το τέλος των σπουδών του στο Τμήμα Φυσικής του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και τους απαραίτητους 18 μήνες στρατιωτικής θητείας, πρωτομπήκε στον χώρο από το περιοδικό ΜΟΤΟ στις αρχές του 2000.

Συνέχισε περνώντας από σχεδόν όλα τα περιοδικά του χώρου, 2Τροχοί, 0300, Moto Τρίτη – ξέφυγε το Powerbikes που δεν το πρόλαβε πριν κλείσει. Από το 2008 άφησε πίσω το χαρτί για την αμιγώς διαδικτυακή απόπειρα του πρωτοποριακού eBike και έκτοτε συνεχίζει να συνεργάζεται με ηλεκτρονικά μέσα τόσο εσωτερικού όσο και εξωτερικού.

Σπύρος Τσαντήλας Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 04 Μαρτίου 2020 16:46

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon