Κατηγορία Διάφορα
Δευτέρα, 21 Οκτωβρίου 2019 08:52

Καβαλέτα τιμονιού KTM με σύστημα PHDS για την σειρά Adventure

Μειώστε σημαντικά την κόπωση σε ώμους και καρπούς, όταν οδηγείτε εκτός δρόμου, με το σύστημα Progressive Handlebar Damping System (PHDS) της KTM.

Το αλουμινένιο σύστημα απόσβεσης κραδασμών της KTM, κατασκευασμένο σε CNC, σας επιτρέπει να ρυθμίσετε το τιμόνι σε δύο διαφορετικά ύψη και χάρη στους αποσβεστήρες που φέρει μειώνει την κόπωση στον οριζόντιο αλλά και τον κάθετο άξονα. Αυτό το κάνει χωρίς να χάνεται παράλληλα η αίσθηση από τον εμπρός τροχό, με τους αποσβεστήρες να είναι παράλληλα διαθέσιμοι σε τρία διαφορετικά επίπεδα σκληρότητας.

KTM SEE

Τηλ.: 21 0992 7212

Θοδωρής Ξύδης

Ο Θοδωρής Ξύδης είναι συντάκτης ειδικού Τύπου-δημοσιογράφος από το 2005. Ξεκίνησε να εργάζεται το 2006 στο site του περιοδικού Auto Τρίτη και την επόμενη χρονιά στο περιοδικό μοτοσυκλέτας Moto Τρίτη. Εκεί παρέμεινε μέχρι και το 2016, εκτελώντας έως και χρέη αρχισυντάκτη/διευθυντή σύνταξης. Από το 2016 αποτελεί μέλος της ομάδας του BIKEIT! Απόφοιτος του New York College με πτυχίο στην Επικοινωνία, με αγάπη για την φωτογραφία, τα gadgets και για οτιδήποτε έχει τροχούς και... αυτοκινείται.

Θοδωρής Ξύδης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 21 Οκτωβρίου 2019 15:22

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube