.
Κατηγορία Διάφορα
Παρασκευή, 18 Μαρτίου 2011 10:54

Moto Guzzi και Maragoudakis Store

 

Μια ακαταμάχητη πρόταση!

 



Το V7 Racer είναι το τελευταίο δημιούργημα της Moto Guzzi και αποτελεί ίσως το πιο αντιπροσωπευτικό δείγμα προσοχής στη λεπτομέρεια από την ιταλική φίρμα.  Τα πάντα επάνω στη μοτοσυκλέτα είναι σχεδιασμένα με πολύ φροντίδα.

Πρόκειται φυσικά για μια μοτοσυκλέτα απόλυτα exclusive και κάθε ένα μοντέλο θα φέρει χαραγμένη σειρά αρίθμησης στην πλάκα τιμονιού. Mια από αυτές μπορείς να την κάνεις δική σου μόνο στο κατάστημα Maragoudakis Store!

"STELVIO 1200 V4 TEST RIDE"

Το νέο Stelvio 1200 είναι μία μοτοσυκλέτα σχεδιασμένη για ταξίδι, με την ποιότητα και τον αέρα της ιταλικής εταιρίας. Μπορείτε επίσης να το βρείτε στο στο κατάστημα Maragoudakis store στον Βόλο όπου  υπάρχει και η δυνατότητα test ride. Απολαύστε τις μοναδικές διαδρομές του Πηλίου πάνω στο νέο Stelvio πριν συζητήσετε με τον υπεύθυνο του καταστήματος, Δημήτρη Μαραγκουδάκη, για τους τρόπους με τους οποίους μπορεί να γίνει δικό σας!

Maragoudakis Store
Λαρισης 123 Βολος
τηλ/φαξ  24210 91200
email : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Τάκης Μανιάτης Γράφτηκε από Τάκης Μανιάτης
Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 11 Ιουνίου 2012 13:17

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Honda - Νέος τιμοκατάλογος Νέα προσφορά BMW »
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon