.
Κατηγορία Διάφορα
Δευτέρα, 13 Δεκεμβρίου 2010 12:42

HONDA PCX 125i

 

Κέρδισέ το στα νέα

Village Cinemas!

 



Με την Ευκαιρία των εγκαινίων των Νέων Village Cinemas αλλά και την έναρξη της εορταστικής περιόδου των Χριστουγέννων η Γενική Αυτοκινήτων ΑΕΒΕ του Ομίλου επιχειρήσεων Σαρακάκη, επίσημος εισαγωγέας διανομέας της Honda στην Ελλάδα και τα Village Cinemas, συνεργάστηκαν για τον μεγάλο διαγωνισμό που θα πραγματοποιηθεί στις νέες κινηματογραφικές αίθουσες στο Athens Metro Mall στον Αγ. Δημήτριο. Το μεγάλο δώρο δεν είναι άλλο από νέο best seller Honda PCX 125, το οποίο κατάφερε μέσα σε λίγους μήνες να κατακτήσει την Ελλάδα αλλά και υπόλοιπες  ευρωπαϊκές αγορές.

Μοντέρνα σχεδίαση και εργονομία

To νέο PCX 125 δεν είναι απλά ένα χρηστικό δίκυκλο πόλης.
Με μοντέρνα σχεδίαση, έμφαση στην εργονομία, ευελιξία, ταχύτητα και απίθανο στυλ, υπόσχεται μοναδική αίσθηση και άνεση. Αν και μικρού κυβισμού, διαθέτει πολύ άνετους χώρους, ευρύχωρη σέλα αλλά και πολλούς αποθηκευτικούς χώρους. Εφοδιασμένο με όλη τη σύγχρονη τεχνολογία της Honda και το επαναστατικό σύστημα αυτόματης διακοπής και επανεκκίνησης της λειτουργίας του κινητήρα (Idle Stop Switch), το PCX 125 είναι φιλικό προς το περιβάλλον και εξαιρετικά οικονομικό στη χρήση και τη συντήρηση.

To μόνο scooter με σύστημα idle stop. Οικολογική λειτουργία, ταχύτητα και οικονομία στην καθημερινή μετακίνηση. Στην οικονομία συμβάλλει το σύστημα Idle Stop Switch που είναι στην δική σας επιλογή. Με αυτή τη λειτουργία ο κινητήρας σταματά όταν βρίσκεται στο ρελαντί για περισσότερα από 3 δευτερόλεπτα, ενώ με το απλό άνοιγμα του γκαζιού ο κινητήρας τίθεται αυτόματα σε λειτουργία. Ενδεικτικά αναφέρουμε ότι με αυτήν την λειτουργία η κατανάλωση καυσίμου είναι τόσο χαμηλή που δεν ξεπερνά τα 2.3lt / 100km.

Επιδόσεις και ασφάλεια

Ο κινητήρας των 125 κ.εκ. λειτουργεί ήσυχα και φιλικά προς το περιβάλλον. Η απόδοσή του είναι γραμμική, αλλά και ισχυρή από τις πολύ χαμηλές στροφές, γεγονός που συμβάλλει στην ικανότητα δυναμικών ελιγμών σε περιβάλλον πυκνής κίνησης.
Η συνολική του σχεδίαση είχε ως αποτέλεσμα τη διατήρηση της θέσης οδήγησης χαμηλά και της δημιουργίας πολύ φαρδιάς θέσης για τα πόδια. Στον αποθηκευτικό χώρο κάτω από τη σέλα μπορεί να αποθηκευτεί ένα full face κράνος, ενώ προσφέρεται και επιπλέον χώρος για μικρότερα αντικείμενα.  Οι αλουμινένιοι τροχοί των 14 ιντσών επιβραδύνουν υποδειγματικά μέσω προηγμένου συστήματος συνδυαζόμενης πέδησης CBS.  Ο τομέας της ασφάλειας ολοκληρώνεται με ένα αξιόπιστο και στιβαρό σύστημα ανάρτησης με τηλεσκοπικό πιρούνι 31 χιλιοστών μπροστά και ψαλίδι με διπλά αμορτισέρ πίσω.

Το PCX 125 προσφέρεται  σε τρεις μοντέρνες χρωματικές αποχρώσεις:
Λευκό -   Pearl Himalaya White
Γκρι -      Seal Silver Metallic
Μαύρο -  Asteroid Black Metallic
Νέα Village Cinemas και Honda

Κέρδισέ το!

5 ολοκαίνουργια Honda  PCX 125 περιμένουν τους νέους τυχερούς ιδιοκτήτες τους στις  5 νέες υπερσύχρονες αίθουσες, των νέων Village Cinemas.
Απολαύστε συναρπαστικές ταινίες σε μια από τις 977 αναπαυτικές θέσεις,  επιλέξτε μια από τις 2 αίθουσες που υποστηρίζουν τεχνολογία 3D και απλά στείλτε SMS για να κερδίσετε ένα PCX  κάθε εβδομάδα.  Πέρα από αγαπημένες ταινίες μπορείτε να απολαύσετε διασκέδαση και ψυχαγωγία στο maximum, σε έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο που δίνει την δυνατότητα για φαγητό, ποτό και games. Αν πάλι θέλετε να αποκτήσετε συλλεκτικά δώρα από ταινίες, μπορείτε να επισκεφτείτε το Village Movie Store.
Όλα αυτά στα Νέα Village Cinemas του Athens Metro Mall, Αγ, Δημητρίου και τον μεγάλο διαγωνισμό που θα διαρκέσει από τις 30.11.2010 έως τις 05.01.2011.

Τεχνικά χαρακτηριστικά

Κινητήρας Υγρόψυκτος 4-χρονος SOHC
Κυβισμός 124,9 cc


Διάμετρος x Διαδρομή 52,4 Χ 57,9 mm

Ισχύς 11,7 hp / 8.000 rpm

Ροπή 11,56 Nm / 6.000 rpm
Τροφοδοσία Ηλεκτρονικός ψεκασμός PGM-FI
Εκκίνηση Μίζα


Μετάδοση V-Matic Αυτόματη

Διαστάσεις (MxΠxY) 1.917 x 738 x 1.094 mm
Μεταξόνιο 1.305 mm


Ύψος Σέλας 761 mm


Απόσταση από το έδαφος 135 mm


Ανάρτηση E: Τηλεσκοπικό πιρούνι 31mm                  Π: ψαλίδι με 2 αμορτισέρ
Ελαστικά E: 90/90-14M/C (46P)                             Π: 100/90-14M/C (57P)
Φρένα E: Δίσκος 220 mm                                   Π: Ταμπούρο
Πλαίσιο Ατσάλινο σωληνωτό

 

Φωτογραφίες


Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Τάκης Μανιάτης Γράφτηκε από Τάκης Μανιάτης
Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 11 Ιουνίου 2012 13:28

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Δίκτυο επίσημων εμπόρων Husqvarna BP Ultimate »
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon