.
Κατηγορία Αναρτήσεις
Σάββατο, 25 Ιουνίου 2016 10:12

Motool Slacker digital Sag scale

 

Η ρύθμιση του Sag γίνεται παιχνίδι

 

 

Πάρτε τον έλεγχο της μοτοσυκλέτας στα χέρια σας ρυθμίζοντας το Sag των αναρτήσεών της με το νέο ηλεκτρονικό όργανο μέτρησης Sag Slacker.
 
Βελτιώστε δραστικά το χειρισμό της μοτοσυκλέτας σας, ρυθμίζοντας μόνοι σας το Sag! Eίναι το πιο απλό και ταυτόχρονα το πιο σημαντικό βήμα στη ρύθμιση των αναρτήσεων για το βάρος σας και τη χρήση που κάνετε. Το να ελέγχετε και να αλλάζετε τακτικά τη ρύθμιση των αναρτήσεών σας ανάλογα με τις συνθήκες είναι το κλειδί για να απολαύσετε τη μέγιστη απόδοση και την ασφάλεια πως οι αναρτήσεις σας λειτουργούν όπως πρέπει.
 
Σε γρήγορες διαδρομές ρυθμίστε περισσότερο Sag για σταθερότητα, ενώ σε σταθερές ταχύτητες λιγότερο για ευκολότερο χειρισμό. Μόλις μάθετε να κάνετε αυτές τις αλλαγές, θα εκπλαγείτε με το πόσο καλά μπορείτε να χειρίζεστε τη μοτοσυκλέτα σας. Κάντε συχνό έλεγχο και μετρήστε πάντα σύμφωνα με το εγχειρίδιο του κατασκευαστή ή το σύστημα μέτρησης του Slacker.
 
Το Slacker δουλεύει και στους δύο άξονες, εμπρός και πίσω, και είναι εξαιρετικό ακόμη και για τη ρύθμιση των ελατηρίων νέας γενιάς SFF και Air Springs. Η βάση του προσαρμόζεται στην πινακίδα ή τα φτερά και προσφέρει μεγάλη ευελιξία. Η LCD οθόνη δένεται στο τιμόνι και οι μετρήσεις μπορούν να καταγραφούν από ένα άτομο μόνο του.
 
Το Slacker λειτουργεί σε όλες τις off-road μοτοσυκλέτες από 65cc και πάνω με χαλύβδινους άξονες και φυσικά σε όλες τις μοτοσυκλέτες δρόμου.
 
Ζητήστε από τους πωλητές μας να σας δείξουν τη λειτουργία του slacker και προμηθευτείτε το για το συνεργείο σας ή για να το διαθέσετε στους πελάτες σας στην τιμή των 155 €.
 
Λιανική Τιμή (με ΦΠΑ): 156.26 ευρώ
 
Καλλιρρόης 55
Νέος Κόσμος
Αθήνα
Τηλ: 210 9213286
Fax: 210 9243160

Φωτογραφίες

Video

 

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Σπύρος Τσαντήλας

Λίγο μετά το τέλος των σπουδών του στο Τμήμα Φυσικής του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και τους απαραίτητους 18 μήνες στρατιωτικής θητείας, πρωτομπήκε στον χώρο από το περιοδικό ΜΟΤΟ στις αρχές του 2000.

Συνέχισε περνώντας από σχεδόν όλα τα περιοδικά του χώρου, 2Τροχοί, 0300, Moto Τρίτη – ξέφυγε το Powerbikes που δεν το πρόλαβε πριν κλείσει. Από το 2008 άφησε πίσω το χαρτί για την αμιγώς διαδικτυακή απόπειρα του πρωτοποριακού eBike και έκτοτε συνεχίζει να συνεργάζεται με ηλεκτρονικά μέσα τόσο εσωτερικού όσο και εξωτερικού.

Σπύρος Τσαντήλας Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 25 Ιουνίου 2016 19:28

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Κιτ FSK από την Öhlins Öhlins ΤΤΧ και για Enduro »
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon