.
Τρίτη, 04 Οκτωβρίου 2022 13:12

Τώρα το Motool Slacker V2 από 172,36 € μόνο 125 €

Το Slacker V2 είναι το απόλυτο ηλεκτρονικό όργανο για τη ρύθμιση αναρτήσεων μοτοσυκλετών δρόμου, adventure και off-road που δίνει τη δυνατότητα σε επαγγελματίες μηχανικούς και αναβάτες να ρυθμίζουν το sag των αναρτήσεων με ακρίβεια χιλιοστού.

Το Slacker V2 είναι ακόμα πιο βελτιωμένο, αφού μπορεί να "μαθαίνει" το Σημείο "0" όταν η μοτοσυκλέτα είναι υπερυψωμένη (Διαβάστε περισσότερα πιο κάτω στις Πληροφορίες του Προϊόντος).
 
Slacker V2 Τιμή με ΦΠΑ: 125 €
 
Ποσοτικές Εκπτώσεις (οι τιμές συμπεριλαμβάνουν ΦΠΑ 24%):
 
2-5 τμχ: 100 € (20% έκπτωση)
6-10 τμχ: 94 € (25% έκπτωση)
11-20 τμχ: 88 € (30% έκπτωση)
21-30 τμχ: 81 € (35% έκπτωση)
31-40 τμχ: 75 € (40% έκπτωση)
41 τμχ και άνω: 68 € (45% έκπτωση)
 
Slacker Street kit Τιμή με ΦΠΑ: 34 €
 
Ποσοτικές Εκπτώσεις (οι τιμές συμπεριλαμβάνουν ΦΠΑ 24%):
 
2-10 τμχ: 25 € (25% έκπτωση)
11 τμχ και άνω: 23 € (30% έκπτωση)
 
Αγοράστε το Motool Slacker V2 στο ηλεκτρονικό κατάστημα της eXTra products
 
 
Πάρτε τον Έλεγχο της Μοτοσυκλέτας στα Χέρια σας με το Slacker.
 
Το Slacker είναι ένα εύχρηστο ηλεκτρονικό όργανο για να ρυθμίσετε τις αναρτήσεις της μοτοσυκλέτας ανάλογα με το βάρος και της συνθήκες οδήγησης.To Slacker χρησιμοποιείται και για την εμπρός και για την πίσω ανάρτηση και είναι απαραίτητο εργαλείο, όχι μόνο για τους τεχνικούς αναρτήσεων αλλά και κάθε μοτοσυκλετιστή.
 
Βελτιώστε δραστικά το χειρισμό της μοτοσυκλέτας σας, ρυθμίζοντας μόνοι σας το Sag! Eίναι το πιο απλό και ταυτόχρονα το πιο σημαντικό βήμα στη ρύθμιση των αναρτήσεων για το βάρος σας και τη χρήση που κάνετε. Το να ελέγχετε και να αλλάζετε τακτικά τη ρύθμιση των αναρτήσεών σας ανάλογα με τις συνθήκες είναι το κλειδί για να απολαύσετε τη μέγιστη απόδοση και την ασφάλεια ότι, οι αναρτήσεις σας λειτουργούν, όπως πρέπει. Σε γρήγορες διαδρομές ρυθμίστε περισσότερο Sag για σταθερότητα, ενώ σε σταθερές ταχύτητες λιγότερο Sag για ευκολότερο χειρισμό. Μόλις μάθετε να κάνετε αυτές τις αλλαγές, θα εκπλαγείτε με το πόσο καλά μπορείτε να χειρίζεστε τη μοτοσυκλέτα σας. Κάντε συχνό έλεγχο και μετρήστε πάντα σύμφωνα με το εγχειρίδιο του κατασκευαστή ή τα τεχνικά άρθρα της eXTra products: https://www.extraproducts.gr/index.php/el/texnika-arthra.
 
Θα χρειαστείτε λιγότερο από 30 δευτερόλεπτα για να το τοποθετήσετε στη μοτοσυκλέτα σας και να κάνετε μια μέτρηση ακριβείας. Αναπτύχθηκε σε διάστημα δύο χρόνων με τη συμβολή κορυφαίων εταιρειών αναρτήσεων για να διασφαλιστεί η ακρίβεια, συνέπεια και αξιοπιστία του εργαλείου.
 
Τοποθέτηση: Το Slacker λειτουργεί τόσο στους εμπρός όσο και στους πίσω άξονες και είναι εξαιρετικό για τη ρύθμιση πιρουνιών Αέρα. Ο σφιγκτήρας μπορεί να προσαρμοστεί στις πινακίδες κυκλοφορίας ή στα φτερά μοτοσυκλετών εκτός δρόμου, ενώ υπάρχει προαιρετικά και kit για μοτοσυκλέτες δρόμου.
 
Οθόνη: Η LCD οθόνη δένεται στο τιμόνι και οι μετρήσεις μπορούν να καταγραφούν από ένα άτομο μόνο του.
 
Αυτόματη Λειτουργία "0": Αυτή η δυνατότητα σάς επιτρέπει να τοποθετήσετε το Slacker σε λειτουργία εκμάθησης, ώστε να μπορεί να μάθει το σημείο "0" όταν υπερυψώνεται η μοτοσυκλέτα, εξαλείφοντας την ανάγκη για βάσεις και επιπλέον βοηθούς. Απλώς κρατήστε πατημένο το κουμπί οπίσθιου φωτισμού για 3 δευτερόλεπτα για να ενεργοποιήσετε το Auto Zero.
 
Το Slacker λειτουργεί σε όλες τις off-road μοτοσυκλέτες από 65cc και πάνω και σε όλες τις μοτοσυκλέτες δρόμου (προαιρετικό κιτ δρόμου).
 
Με την εφαρμογή Motool Service Assistant που είναι διαθέσιμη στο App Store και στο Google Play Store μπορείτε να έχετε στο κινητό σας όλα τα αρχεία, βίντεο και συνιστώμενες ρυθμίσεις για τις αναρτήσεις! Στην εφαρμογή θα βρείτε έναν γρήγορο οδηγό για τις ρυθμίσεις sag (στατικό - και με οδηγό) των αναρτήσεων, ένα pdf με οδηγίες χρήσης για το Slacker και ένα βίντεο με οδηγίες χρήσης σε μοτοσυκλέτες Δρόμου, Οff-Road και Adventure.
 
Αναζητήστε την εφαρμογή στο App Store ή Google Play Store και κατεβάστε την στο τηλέφωνό σας!
 
Δείτε στη συνέχεια ένα σύντομο βίντεο που επιδεικνύει τον σωστό τρόπο χρήσης του Motool Slacker V2. 
 
 
Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

Πολυμέσα

ΒΙΚΕΙΤ! Γράφτηκε από
Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 08 Νοεμβρίου 2022 21:46

Έκθεση εικόνων

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon