.
Πέμπτη, 23 Φεβρουαρίου 2023 16:34

Ducati Diavel V4 - Παρουσιάστηκαν τα επίσημα αξεσουάρ

Όταν έχεις αγοράσει μία από τις κορυφαίες μοτοσυκλέτες αυτή την στιγμή, αλλά θέλεις και κάτι ακόμα.

Μετά την παρουσίαση της Ducati Diavel V4διαβάστε τις οδηγικές μας εντυπώσεις με ένα κλικ εδώ – η Ducati αποκάλυψε και μία σειρά αξεσουάρ για την κορυφαία power cruiser. Τα αξεσουάρ θα χωρίζονται σε 3 πακέτα, ονόματι Sport, Style και Touring.

Ξεκινώντας από το πρώτο, η Ducati ενισχύει την σπορ πλευρά του Diavel V4, με: τάπα αλουμινίου billet για το ρεζερβουάρ, φτερά εμπρός και πίσω από ανθρακονήματα και νέο κάλυμμα εξάτμισης.

Το πακέτο Style τονίζει τις λεπτομέρειες του φινιρίσματος, καθώς περιλαμβάνει τα δύο φτερά από ανθρακονήματα, προσθέτοντας όμως μανέτες, καθρέφτες, δοχεία υγρών φρένων και συμπλέκτη, αλλά και τάπα πλήρωσης λαδιού της Rizoma, φτιαγμένα από billet αλουμίνιο. Στο πακέτο Style προβλέπονται και νέοι χρωματισμοί για τις εμπρόσθιες δαγκάνες φρένων, σε κόκκινο ή μαύρο, με την χρήση μιας ειδικής βαφής ανθεκτικής στις υψηλές θερμοκρασίες.

Πάμε τώρα στο Touring πακέτο, το οποίο εστιάζει στην άνεση και την πρακτικότητα, αν αποφασίσετε να… ταξιδέψετε με το «τέρας». Το πακέτο προβλέπει: θερμαινόμενα γκριπ, μαλακές πλαϊνές βαλίτσες με τις βάσεις τους και πλάτη καθίσματος συνεπιβάτη.

Φυσικά ο υποψήφιος αγοραστής μπορεί να εξοπλίσει το Diavel V4 του και με τα επιμέρους αξεσουάρ όπως ο ίδιος θέλει, ενώ στον κατάλογο περιλαμβάνονται και σφυρήλατες ζάντες αλουμινίου που απογειώνουν την εμφάνιση, αλλά και τις επιδόσεις του τετρακύλινδρου «διαβόλου».

Περισσότερες πληροφορίες για τα αξεσουάρ, μπορείτε να πάρετε και από την αντιπροσωπεία της Ducati.  

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Απόστολος Μιστιλόγλου

Γεννήθηκε το 1989 και από νωρίς κατάλαβε ότι τον ελκύει κάθε τι μηχανικό και μηχανοκίνητο. Σπούδασε Τεχνολόγος Αεροσκαφών στο Τ.Ε.Ι. Χαλκίδας, ενώ στο ενδιάμεσο γνώρισε και αγάπησε τις μοτοσυκλέτες, την οδήγηση, την συγγραφή κειμένων και την DIY συντήρηση οχημάτων.

Μετά από μια σύντομη περίοδο δημόσιας κειμενογραφίας και πειραματισμού στην θεματολογία της μοτοσυκλέτας, ξεκίνησε να ασκεί την ιδιότητα του δημοσιογράφου, συντάκτη και δοκιμαστή, το 2016. Παράλληλα, έχει αποκτήσει πιστοποιητικό 3ου επιπέδου στην Ασφαλή Οδήγηση Μοτοσυκλέτας.

Στον ελεύθερο του χρόνο ασχολείται με την μουσική, την μελέτη της θεωρίας των δίτροχων και το διάβασμα, ενώ (πολύ) μακροπρόθεσμο όνειρο του είναι να έχει οδηγήσει οτιδήποτε έχει τιμόνι και κινητήρα.

Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 23 Φεβρουαρίου 2023 16:44

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon