.
Τρίτη, 28 Φεβρουαρίου 2023 13:35

AODES ATV - Νέα εποχή με αντιπροσώπευση από την Δ. Γκουντούφας ΙΚΕ

Τα ATV της AODES θα έρθουν στην χώρα μας από τον Απρίλιο, μέσα από την νέα συνεργασία αντιπροσώπευσης που ανακοινώθηκε πριν λίγες ώρες.

Με επίσημη ανακοίνωση, η εταιρεία Δ. Γκουντούφας ΙΚΕ ανακοινώνει την έναρξη της αντιπροσώπευσης των ATV της AODES. Τα οχήματα παντός εδάφους της εταιρείας απευθύνονται τόσο σε επαγγελματίες όσο και σε ιδιώτες για χρήση αναψυχής και αποτελούν την νέα ODES, η οποία αλλάζει ονομασία.

Ποια είναι τα νέα ATV της AODES

Η AODES INDUSTRY παρουσιάζει τη νέα σειρά των τετράτροχων ATV, PATHCROSS, που είναι εξοπλισμένα με έναν τεχνολογικά εξελιγμένο κινητήρα V-2. O κινητήρας αυτός, που εξελίχθηκε από μηχανικούς της AODES, προσφέρεται σε 3 κυβισμούς 650, 800 και 976 cc, με απόδοση 53, 60 και 86 ίππων αντίστοιχα. Ο κινητήρας συνεργάζεται με ένα κιβώτιο ταχυτήτων με ξεχωριστή λίπανση. Το variator της μετάδοσης κατασκευάζεται από την καναδική εταιρεία CV-TECH™ και σχεδιάστηκε ειδικά για να μεταφέρει με τον καλύτερο τρόπο την ισχύ του κινητήρα στους τροχούς, ενώ φέρει σύστημα ψύξης που δεν καταπονεί τον ιμάντα, αυξάνοντας τη διάρκεια ζωής του. Τα νέα ATV AODES PATHCROSS συνοδεύονται και από εγγύηση 2 ετών, ενώ μπορείτε να επικοινωνήσετε με την αντιπροσωπεία, αν ενδιαφέρεστε για test drive.

Δείτε περισσότερα για τα AODES PATHCROSS με ένα κλικ εδώ.

Ποια είναι η Δ. Γκουντούφας ΙΚΕ

Η εταιρεία «Δημήτρης Γκουντούφας ΙΚΕ» αποτελεί το τελευταίο πόνημα του πολύπειρου Δημήτρη Γκουντούφα, ο οποίος βρίσκεται στην αγορά δικύκλου και ATV της Ελλάδας τα τελευταία 53 χρόνια. Η επιχειρηματική δραστηριοποίηση του ξεκίνησε τον Φεβρουάριο του 1970, σε συνεργασία με τον αδερφό του Νικόλαο, ανοίγοντας κατάστημα εμπορίας μοτοσυκλετών και μοτοποδηλάτων. Κατά την διάρκεια των δεκαετιών του 70 και του 80, οι πολύ σωστές επιχειρηματικές αποφάσεις και κινήσεις των αδερφών Γκουντούφα συνέβαλαν στην ανάπτυξη της εταιρείας, ενώ την δεκαετία του 1990 η εταιρεία μεταφέρθηκε σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις της, στην Λ. Μεσογείων, στην Αγ. Παρασκευή.

Από το 2003, η Δ. Γκουντούφας ΙΚΕ αποτελεί τον αποκλειστικό εισαγωγέα της μάρκας Aeon από την Ταϊβάν, αλλά και των σημάτων Goes και FB Mondial. Τα τελευταία χρόνια, η εταιρεία έχει εξασφαλίσει την αντιπροσώπευση των scooters της Thrust, με προδιαγραφές Euro 5, ενώ το 2022 υπεγράφη η νέα συμφωνία αποκλειστικής εισαγωγής και διάθεσης, των ATV της AODES.

Διαβάστε περισσότερα για την αντιπροσωπεία με ένα κλικ εδώ.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Απόστολος Μιστιλόγλου

Γεννήθηκε το 1989 και από νωρίς κατάλαβε ότι τον ελκύει κάθε τι μηχανικό και μηχανοκίνητο. Σπούδασε Τεχνολόγος Αεροσκαφών στο Τ.Ε.Ι. Χαλκίδας, ενώ στο ενδιάμεσο γνώρισε και αγάπησε τις μοτοσυκλέτες, την οδήγηση, την συγγραφή κειμένων και την DIY συντήρηση οχημάτων.

Μετά από μια σύντομη περίοδο δημόσιας κειμενογραφίας και πειραματισμού στην θεματολογία της μοτοσυκλέτας, ξεκίνησε να ασκεί την ιδιότητα του δημοσιογράφου, συντάκτη και δοκιμαστή, το 2016. Παράλληλα, έχει αποκτήσει πιστοποιητικό 3ου επιπέδου στην Ασφαλή Οδήγηση Μοτοσυκλέτας.

Στον ελεύθερο του χρόνο ασχολείται με την μουσική, την μελέτη της θεωρίας των δίτροχων και το διάβασμα, ενώ (πολύ) μακροπρόθεσμο όνειρο του είναι να έχει οδηγήσει οτιδήποτε έχει τιμόνι και κινητήρα.

Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 28 Φεβρουαρίου 2023 13:42

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon